Sancțiuni aplicate de jandarmi la finala Cupei României

26 May 2019 13:38
Sancțiuni aplicate de jandarmi la finala Cupei României
La meciul pentru Finala Cupei României, jandarmii ploieșteni au aplicat 3 sancțiuni contravenționale și au întocmit acte de sesizare pentru săvârșirea a 2 infracțiuni.
Contravențiile s-au încadrat în baza legii 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor sportive astfel:
- 2 avertismente scrise cu aplicarea sancțiunii complementare de interzicere a accesului la competiții sportive timp de un an doar pentru un contravenient;
- 1 amendă contravențională în valoare de 1000 lei.
De asemenea, jandarmii au întocmit acte de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare (art.206 CP) și port ilegal de armă albă (art.372 CP.)
Pe această cale dorim să informăm publicul spectator că dorim să asigurăm un climat de ordine și siguranță pentru toți participanții la competițiile sportive, iar orice altă manifestare contrar cerințelor sociale va fi sancționată.
sursa Gruparea de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab”

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Sunt bucuros ca se organizează in România expoziții de bonsai. Însă ar trebui mai mult promovată asemenea știre deoarece încă foarte mulți romani considera ca bonsai este o specie anume de planta. Abia aștept sa vizitez aceasta grădina cu bonsai
Multumesc pentru informatii.Foarte utile pentru familia mea.Ne-am propus ca la sfarsitul acestei luni sa incepem o cura de 10 bai in statiunea Tintea.foarte buna initiativa de a pune pe net aceste informatii. Va felicit !
Buna ziua,se mai fac angajari la dv?
Curs valutar
EUR Euro 4.7224 0.0025
USD Dolarul SUA 4.1521 -0.0020
GBP Lira sterlina 5.2788 0.0087
CHF Francul elvetian 4.2433 -0.0098
XAU Gramul de aur 187.3748 -0.5404