Săptămâna acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, în Prahova

14 Sep 2021 08:24
​Ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Prahova anunță, printr-un comunicat de presă, că au desfășurat, în perioada 6-9 septembrie, activități preventive destinate polițiștilor din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Prahova, instructorilor auto ai școlilor de șoferi din județ și elevilor care au susținut proba teoretică și proba practică pentru obținerea permisului de conducere.
​Cu această ocazie, ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Prahova au distribuit materiale de informare specifice domeniului de activitate, cu mesajul ,,Minimum 22 din 26 sunt norocoase!” și au prezentat aspecte referitoare la consecințele implicării în fapte de corupție, încurajând semnalarea unor astfel de infracțiuni, prin apelarea liniei telefonice gratuite call-center anticorupție 0800.806.806, la care pot fi sesizate faptele de corupție în care sunt implicați angajați ai Ministerului Afacerilor Interne.
​Activitățile au fost integrate în ,,Săptămâna acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor”, din cadrul Campaniei Naționale ,,M.A.I. Etic, M.A.I. Integru” care se desfășoară în perioada mai-decembrie 2021. Prin implemenrea acestei campanii se dorește consolidarea integrității și încrederii cetățenilor în serviciile publice prestate de angajații Ministerului Afacerilor Interne, instituție esențială pentru buna funcționare a societății.
​Informații suplimentare despre această campanie și materialele de promovare utilizate pot fi vizualizate pe site-ul Direcției Generale Anticorupție, meniul Mass-media/Campanii de informare/,,M.A.I. Etic, M.A.I. Integru” sau pe link http:/www.mai-dga.ro/arhive/category/campanii de informare

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677