SĂPTĂMÂNA PORȚILOR DESCHISE, pe șantierul MRS Residence SMART din Ploiești, in luna aprilie

18 Mar 2019 21:04
MRS Residence Ploiești îi invită pe profesori să își surprindă clasa/grupa cu o lecție interactivă și o incursiune în lumea construcțiilor în SĂPTĂMÂNA PORȚILOR DESCHISE (‪15-19 aprilie 2019‬) , vizitând șantierul MRS Residence SMART, ‪Bd. Republicii, nr. 146-150, Ploie‬ști-Nord (lângă Kaufland).
Participarea este gratuită, doar în bază unei înscrieri și doar în grupuri de minim 10 copii. Varsta cuprinsa ‪intre 3 si 12‬ ani.
 MRS Residence SMART este un ansamblu rezidențial exclusivist cu 360 de apartamente care se află în construcție, 65% zonă verde, pistă de alergare, parcare subterană și supraterană, restaurant, cafenea, cabinet stomatologic și after school. 
  
În acest moment peste 150 de muncitori își desfășoară activitateapeșabtier. Copiii vor putea vedea materialele de construcție și macaralele. Proiectul se află la stadiu de compartimentare parter, radier, cofrare pereți subsol, având în vedere că discutăm despre 7 blocuri în total și diferite faze ale lucrării, ceea ce va fi foarte interesant pentru cei mici.
Pe parcursul desfășurării turului, cei mici vor primi insigne cu diferite meserii (patron, inginer, șef șantier, maistru, muncitor) în baza răspunsurilor oferite ghidului, adeverință de participare pentru cadrul didactic însoțitor și surprize dulci pentru micuți. Turul dureaza aproximativ 45 minute.
Pentru detalii suplimentare și programări puteți suna la numărul de telefon: 0758.080.000 sau scrie pe adresa de mail: mrsresidence@gmail.com .
 
   

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677