Scandal ieri in Mizil. Un conflict intre doua grupuri a degenerat intr-o bataie generala. Ce au gasit politistii acasa la cei implicati - FOTO

29 Jul 2021 10:18
Polițiștii orașului Mizil au observat ieri, în jurul orei 13.00, pe strada Gheorghe Doja din oraș, două grupuri de persoane care aveau un conflict. Lucrurile au degenerat, spun oamenii legii, iar persoanele implicate au început să se lovească reciproc cu obiecte contondente.

Potrivit Poliției Prahova, la fața locului s-a constituit o echipă operativă complexă, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cât și polițiști din cadrul Poliției orașului Mizil, conflictul fiind aplanat, persoanele implicate retrăgându-se la domiciliile lor.

De asemenea, din primele date, a reieșit faptul că unul dintre bărbați, în timpul conflictului, a folosit o armă neletală, nefiind rănite persoane cu aceasta.

Polițiștii au pus în executare 8 mandate de percheziții domiciliare, în urma cărora au fost conduse la sediul unității 20 de persoane, în vederea audierilor. 13 mandate de aducere au fost puse în executare.

În urma perchezițiilor efectuate, la adresele persoanelor bănuite au fost găsite bâte de baseball, crose de golf, răngi metalice, toate fiind ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

10 bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 56 de ani au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mizil pentru a se aprecia cu privire la măsurile ce vor fi dispuse în continuare.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de investigații Criminale cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției orașului Mizil, în vederea stabilirii activității infracționale a persoanelor implicate și lămurirea cauzei sub toate aspectele.

În cauză se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice, uz de armă fără drept.

La activități au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova și din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ‘’Matei Basarab’’ Ploiești, dar și polițiști din cadrul Servciului de Acțiuni Speciale Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677