Scandal în Mimiu/Două focuri de armă, trase în plan vertical de polițiști

31 Mar 2020 10:57
Scandal în Mimiu/Două  focuri de armă, trase în plan vertical de polițiști
Un mare scandal a avut loc luni seara în municipiul Ploiești - Cartier Mimiu, între mai multe persoane care au aruncat cu pietre, distrugând 3 autoturisme parcate și incendiind unul din acestea.
*La fata locului au fost dirijate mai multe patrule de siguranță publică, luptători SAS, jandarmi, militari și polițiști locali care au intervenit pentru încetarea conflictului. Pentru dispersarea celor implicați a fost folosit armamentul din dotare, fiind trase două focuri de armă în plan vertical*, a transmis Politia Prahova.
Un echipaj ISU a fost chemat pentru stingerea incendiului.

Cercetările polițiștilor au scos la iveală faptul că altercația s-ar fi produs în urma unor discuții purtate în contradictoriu.
* A fost constituit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea a ordinii și liniștii publice, distrugere, distrugere din culpă și lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate în vederea dispunerii de măsuri legale în consecință din punct de vedere penal*, mai arata sursa citata.

De asemenea, cei implicați în conflict au fost sanctionați contravențional pentru încalcarea Ordonanței Militare nr. 3 cu amendă în valoare de 5000 lei fiecare, verificările fiind continuate în cursul acestei zile pentru identificarea și sancționarea celor prezenți în stradă, pentru încălcarea actului normativ sus menționat.
foto captura facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677