Scandal în Ploiești/Polițiștii sunt acuzați că au lovit un bărbat

30 Mar 2020 19:08
Scandal în Ploiești/Polițiștii sunt acuzați că au lovit un bărbat
IJP Prahova anunță că ieri seară, în jurul orei 22:00, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui scandal într-un apartament situat pe raza municipiului Ploiești.
*Forțele de ordine direcționate la fața locului au constatat că din apartament se auzeau strigăte puternice, injurii și zgomote de obiecte sparte. În interior, au fost depistați trei bărbați care, posibil pe fondul consumului de alcool, au manifestat un comportament recalcitrant și agresiv, fiind necesară imobilizarea și încătușarea acestora. De asemenea, în apartament era prezentă și o femeie*, arata IJP Prahova.
Potrivit biroului de presă al Poliției Prahova, în urma verificărilor, s-a stabilit că trei dintre persoanele implicate în eveniment se aflau în autoizolare, iar cea de-a patra, un bărbat de 30 de ani, se afla în vizită.
Astfel, au fost informați reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Prahova, pentru luarea măsurilor conform competenței.
Ulterior, în jurul orei 22:40, una dintre persoanele implicate în acest eveniment a sesizat că a fost agresat de către polițiști, cu ocazia intervenției.
* În cauză, organele de poliție s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și purtare abuzivă. Totodată, bărbatul de 30 de ani a fost sancționat contravențional conform O.M. 3/2020 ,art.1, rap. la art. 9 alin. 1 din OUG 1/1999, cu amendă în valoare de 1000 de lei*, a transmis sursa citată.
foto ilustrativ https://www.opiniatimisoarei.ro/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677