Scandal în Ploiești/Polițiștii sunt acuzați că au lovit un bărbat

30 Mar 2020 19:08
Scandal în Ploiești/Polițiștii sunt acuzați că au lovit un bărbat
IJP Prahova anunță că ieri seară, în jurul orei 22:00, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui scandal într-un apartament situat pe raza municipiului Ploiești.
*Forțele de ordine direcționate la fața locului au constatat că din apartament se auzeau strigăte puternice, injurii și zgomote de obiecte sparte. În interior, au fost depistați trei bărbați care, posibil pe fondul consumului de alcool, au manifestat un comportament recalcitrant și agresiv, fiind necesară imobilizarea și încătușarea acestora. De asemenea, în apartament era prezentă și o femeie*, arata IJP Prahova.
Potrivit biroului de presă al Poliției Prahova, în urma verificărilor, s-a stabilit că trei dintre persoanele implicate în eveniment se aflau în autoizolare, iar cea de-a patra, un bărbat de 30 de ani, se afla în vizită.
Astfel, au fost informați reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Prahova, pentru luarea măsurilor conform competenței.
Ulterior, în jurul orei 22:40, una dintre persoanele implicate în acest eveniment a sesizat că a fost agresat de către polițiști, cu ocazia intervenției.
* În cauză, organele de poliție s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și purtare abuzivă. Totodată, bărbatul de 30 de ani a fost sancționat contravențional conform O.M. 3/2020 ,art.1, rap. la art. 9 alin. 1 din OUG 1/1999, cu amendă în valoare de 1000 de lei*, a transmis sursa citată.
foto ilustrativ https://www.opiniatimisoarei.ro/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Wow.....judecatorii aia sunt corupti sau cum? Omori cu intentie pe cineva si ii da doar 10 ani????INCREDIBIL......oameni platiti de noi cu sute de milioane pe luna. Bravo justitia romana
Curs valutar
EUR Euro 4.8421 -0.0011
USD Dolarul SUA 4.3983 -0.0070
GBP Lira sterlina 5.3915 -0.0387
CHF Francul elvetian 4.5368 -0.0068
XAU Gramul de aur 243.7483 2.0211