Scandal sexual în Prahova! Un consilier local a fost reținut fiind bănuit că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor

20 Aug 2018 21:24
Scandal sexual în Prahova! Un consilier local a fost reținut fiind bănuit că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor
Cristian Brotoiu , cel bănuit că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor de 14 ani, este consilier local în Breaza. Bărbatul de 36 de ani a fost reţinut ieri pentru 24 de ore, iar astăzi este prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, există suspiciunea rezonabilă că în cursul anului 2017, în perioada aprilie - mai, a întreţinut relaţii sexuale cu minorul respectiv.

Sursa foto: www.probr.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
aveti sau veti avea contract cu casele de pensii?
Aveti si medic ptr consult si recomandari de tratament ?
iata ce se intampla la rafinaria ASTRA, caz penal! sefii dau indicatii pretioase sa se incendieze batalurile de carburanti ce filtre antipoluare, ce grija pentru cei care inhaleaza fumul, ce protectie a naturii! pe acestia ii apara gratiela cu oug=ul dat luna asta, impotriva initiativei civice!!! În clip se vede cine a provocat incendiul, cu intenție, folosind arzătorul și cu extintorul lângă ei.
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Curs valutar
EUR Euro 4.6282 -0.0328
USD Dolarul SUA 3.9551 -0.0492
GBP Lira sterlina 5.2026 -0.0635
CHF Francul elvetian 3.9909 -0.0415
XAU Gramul de aur 156.6016 -4.1587