Scandalagii amendați de polițiștii locali, in Ploiesti

20 Dec 2017 16:37
Scandalagii amendați de polițiștii locali, in Ploiesti
În noaptea de marți spre miercuri a.c., în jurul orei 02.45, Dispeceratul Poliției Locale Ploiești a fost sesizat cu privire la faptul că pe strada Mihail Kogălniceanu, două grupuri de persoane provoacă scandal în parcarea Hotelului Prahova.
În urma celor semnalate, la fața locului s-a deplasat un echipaj de polițiști locali, care a identificat șase indivizi implicați în scandal, cu vârste cuprinse între 28 și 41 de ani, domiciliați în Ploiești, Blejoi și comuna Vlad Țepeș din județul Călărași. Astfel, pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 (actualizată), au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1400 lei.
Totodată, s-a solicitat sprijinul polițiștilor locali din cadrul echipei de intervenție rapidă, cu ajutorul cărora scandalagii au fost predați lucrătorilor Secției nr. 1 Poliție, în vederea continuării cercetărilor.


Persoană căzută pe stradă


Miercuri, 20 decembrie 2017, în jurul orei 08:15, echipajul din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice aflat în patrulare cu auto PH-11-PLP, a sesizat faptul că la intersecția străzilor Buna Vestire – Ion Rusu Șirianu, o persoană de sex masculin era căzută pe trotuar.
Polițiștii locali au constatat că bărbatul era în stare de inconștiență și au procedat la luarea măsurilor de acordare a primului ajutor, totodată solicitând intervenția prin Serviciul Unic de Urgență 112, a unui ehipaj al ambulanței.
Persoana în cauză, identificată ca fiind numitul D.V., în vârstă de aproximativ 40 de ani, cu domiciliul în municipiul Ploiești, a fost preluată de serviciul de ambulanță, în stare stabilă.
Mulțumim colegilor nostri Buzea Mariana, Popescu Cristian și Păișu George pentru profesionalismul și spiritul civic de care au dat dovadă prin modul lor de acțiune și intervenție.

Foto cu caracter ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0005
USD Dolarul SUA 4.1525 0.0261
GBP Lira sterlina 5.3881 0.0139
CHF Francul elvetian 4.5548 0.0172
XAU Gramul de aur 253.0990 1.0791