Schimb de experiență cu pompierii francezi

16 Oct 2017 13:28
Schimb de experiență cu pompierii francezi
În baza Planului de cooperare bilaterală româno-franceză pentru anul 2017, în perioada 09-13.10.2017, la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, a găzduit sesiunea de formare în domeniul intervenţiilor la incendii de fond forestier.
Din cadrul delegaţiei franceze au făcut parte domnul comandant Philippe CASSIGNOL - Serviciul Departamental de Incendii şi Salvare din Drome, domnul locotenent Frédéric BERNARD - Serviciul Departamental de Incendii şi Salvare din Ardéche şi un număr de 16 ofiţeri din cadrul unităţilor subordonate I.G.S.U.
Pe parcursul acestei sesiuni s-a desfăşurat un exerciţiu în teren pentru testarea capabilităţilor de intervenţie a forţelor şi mijloacelor angrenate, precum şi pentru verificarea punerii în aplicare a procedurilor structurilor cu atribuţii în managementul acestui tip de risc.
Scenariul exerciţiului a fost unul complex şi a presupus gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de un incendiu de pădure.
În urma acestui schimb de experienţă, salvatorii şi-au dus la bun sfârşit misiunea alături de delegaţia franceză.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8747 0.0001
USD Dolarul SUA 4.1588 0.0063
GBP Lira sterlina 5.4016 0.0135
CHF Francul elvetian 4.5641 0.0093
XAU Gramul de aur 251.2556 -1.8434