"Școala Altfel" la ISU Prahova

06 Apr 2015 12:52
Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Șerban Cantacuzino" al județului Prahova sprijină programul "Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!", derulat de Inspectoratul Școlar Județean Prahova, în perioada 06 - 10 aprilie 2015, săptămână dedicată activităților educative extracurriculare și extrașcolare. Scopul acestui program este implicarea preșcolarilor, elevilor și cadrelor didactice în activități care să corespundă intereselor și preocupărilor diverse ale acestora. În perioada desfășurării acestor activități, subunitățile de pompieri de pe teritoriul județului Prahova (Detașamentul de pompieri Ploiești 1, Detașamentul de pompieri Ploiești 2, Detașamentul de pompieri Câmpina " Garda de Intervenție Băicoi, Detașamentul de pompieri Sinaia, și Detașamentul de pompieri Vălenii de Munre) vor primi vizita unor copii și a unor cadre didactice din 30 de unități de învățământ.
Cu această ocazie, în fiecare zi de luni până vineri vom desfășura "Ziua porților deschise" (între orele 10:00-14:00) la ISU Prahova, cu sediul în Ploiești, str. Rudului, nr. 96, unde elevii vor avea ocazia să ia contact cu echipamentele/autospecialele de intervenție în situații de urgență din dotarea pompierilor precum și vom organiza un punct mobil de informare preventivă.
Totodată, în data de 06.04.2015, începând cu ora 12:00, la centru comercial situat pe strada Calomfirescu din municipiul Ploiești, se va organiza un exercițiu demonstrativ, de descarcerare și acordare a primului ajutor medical calificat precum și activități de informare preventivă și divertisment pentru copii.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Felicitări, cu seriozitate și perseverență, mereu se va ridica valoarea liceului, a cadrelor didactice și a absolvenților lui !
Sunt una din multele chimiste care su avut o ca idol. I am fost vecina si prietena de peste 30 ani. Cu toate ca nu am fost eleva domniei sale ne a unit in aceasta prietrnie pasiunea pentru chimie. Un specialist in a preda chimia tinerlor intr un mod original care te făcea sa iubesti aceasta materie. Lucra pentru editarea manualelor cu pasiune si dedicare cum nu am intalnit in lunga mea activitate de project manager in proiectarea instalatiilor din rafinarii. A fost un om de o moralitate desavarsita. profesorul Olga Petrescu = profesorul Nenitescu, pentru noi chimistii. Stimata Doamna si prietena Olga imi vei lipsi. Dumnezeu sa te aibă in paza. Sa ajungi cu liniste in lumea vesniciei.
Doamna profesoară Olga Petrescu a fost sufletui întâlnirii noastre de 45 de ani de la terminarea liceului.Imi exprim regretul pentru pierderea pe care am suferit-o noi toți elevii Colegiului Național I.L.Caragiale din Ploiesti Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Curs valutar
EUR Euro 4.9259 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0492 -0.0308
GBP Lira sterlina 5.7056 0.0286
CHF Francul elvetian 4.4955 0.0014
XAU Gramul de aur 239.1391 0.3671