Se amenajează spațiul de lângă noua sală de sport de la Păulești - FOTO LUCRĂRI

01 Nov 2017 13:47
De aproximativ un an de zile, elevii din comuna prahoveană Păulești își desfășoară orele de educație fizică într-o sală nouă și modernă de sport construită la marginea pădurii. Ei sunt transportați aici cu micobuzul școlar. Lucrarea a fost derulată de Compania Națională de Investiții și a costat aproape patru milioane de lei. Pe lângă aceasta suma suportată de Compania Națională de Investiții, Primăria Păulești a mai asigurat în jur de 700.000 de lei pentru utilități, respectiv instalațiile de gaze, apă, electricitate și canalizare. Acum, tot Primăria Păulești derulează o lucrare de amenajare a spațiului de lângă sala de sport. Se fac alei betonate, se vor amenja spații verzi și se vor pune băncuțe.
Conducerea Primăriei Păulești încearcă acum să atragă fonduri tot de la Compania Națională de Investiții, pentru realizarea unui bazin de înnot care se va construe în spatele sălii de sport.

COMENTARII

64x64

Contantin Ilie

După aproape 100 ani se împlinește viziunea și proiectul profesorului-arhitect Toma T. Socolescu ca Pădurea Păulești să ajungă „un fel de Snagov al Ploieștilor” S-a început în anul 1940, s-a continuat în anii 70-80, s-au distrus unele lucrări în anii 90. A început să se revină și sper să continuie.

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8703 -0.0029
USD Dolarul SUA 4.0980 -0.0033
GBP Lira sterlina 5.4738 -0.0082
CHF Francul elvetian 4.4902 -0.0168
XAU Gramul de aur 239.0541 -7.0572