Se amenajează spațiul de lângă noua sală de sport de la Păulești - FOTO LUCRĂRI

01 Nov 2017 13:47
De aproximativ un an de zile, elevii din comuna prahoveană Păulești își desfășoară orele de educație fizică într-o sală nouă și modernă de sport construită la marginea pădurii. Ei sunt transportați aici cu micobuzul școlar. Lucrarea a fost derulată de Compania Națională de Investiții și a costat aproape patru milioane de lei. Pe lângă aceasta suma suportată de Compania Națională de Investiții, Primăria Păulești a mai asigurat în jur de 700.000 de lei pentru utilități, respectiv instalațiile de gaze, apă, electricitate și canalizare. Acum, tot Primăria Păulești derulează o lucrare de amenajare a spațiului de lângă sala de sport. Se fac alei betonate, se vor amenja spații verzi și se vor pune băncuțe.
Conducerea Primăriei Păulești încearcă acum să atragă fonduri tot de la Compania Națională de Investiții, pentru realizarea unui bazin de înnot care se va construe în spatele sălii de sport.

COMENTARII

64x64

Contantin Ilie

După aproape 100 ani se împlinește viziunea și proiectul profesorului-arhitect Toma T. Socolescu ca Pădurea Păulești să ajungă „un fel de Snagov al Ploieștilor” S-a început în anul 1940, s-a continuat în anii 70-80, s-au distrus unele lucrări în anii 90. A început să se revină și sper să continuie.

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Felicitări, cu seriozitate și perseverență, mereu se va ridica valoarea liceului, a cadrelor didactice și a absolvenților lui !
Sunt una din multele chimiste care su avut o ca idol. I am fost vecina si prietena de peste 30 ani. Cu toate ca nu am fost eleva domniei sale ne a unit in aceasta prietrnie pasiunea pentru chimie. Un specialist in a preda chimia tinerlor intr un mod original care te făcea sa iubesti aceasta materie. Lucra pentru editarea manualelor cu pasiune si dedicare cum nu am intalnit in lunga mea activitate de project manager in proiectarea instalatiilor din rafinarii. A fost un om de o moralitate desavarsita. profesorul Olga Petrescu = profesorul Nenitescu, pentru noi chimistii. Stimata Doamna si prietena Olga imi vei lipsi. Dumnezeu sa te aibă in paza. Sa ajungi cu liniste in lumea vesniciei.
Doamna profesoară Olga Petrescu a fost sufletui întâlnirii noastre de 45 de ani de la terminarea liceului.Imi exprim regretul pentru pierderea pe care am suferit-o noi toți elevii Colegiului Național I.L.Caragiale din Ploiesti Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Curs valutar
EUR Euro 4.9259 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0492 -0.0308
GBP Lira sterlina 5.7056 0.0286
CHF Francul elvetian 4.4955 0.0014
XAU Gramul de aur 239.1391 0.3671