Se anunta inca o petrecere de neuitat la MRS Residence SMART din Ploiesti! Duminica, proprietarii MRS, furnizorii si partenerii dezvoltatorului se vor reintalni intr-un cadru festiv, in aer liber, unde se construieste ansamblul rezidential

24 Jun 2019 14:28
Se anunta inca o petrecere de neuitat la MRS Residence SMART din Ploiesti! Duminica, proprietarii MRS, furnizorii si partenerii dezvoltatorului se vor reintalni intr-un cadru festiv, in aer liber, unde se construieste ansamblul rezidential
Asa cum ne-au obisnuit, cei de la MRS Residence Ploiesti organizeaza o noua petrecere de neuitat pentru proprietarii MRS Residence, furnizorii, colaboratorii si partenerii Maristar. Marele eveniment va avea loc pe 30 iunie, pe ‪Bulevardul Republicii, nr.146-150, Ploiesti‬, unde se construieste ansamblul rezidential MRS Residence SMART. Invitatii vor avea parte de muzica live, fine dining, selectie de vinuri, update-uri si tips-uri din domeniul constructiilor si ale celui mai inovator proiect rezidential din zona de nord a Ploiestiului. Toate acestea in acordurile formatiei din Verona “Io e Mia Sorella”. Intrarea la petrecere se va face pe baza de invitatie.

MRS Residence a intrat pe piata imobiliara din Ploiesti de cativa ani si se bucura de un real succes. Apartamentele si vilele construite pana acum au fost vandute chiar inainte de a fi finalizate. In prezent, MRS Residence Ploiesti are in derulare proiectul MRS Residence SMART, ce presupune constructia unui ansamblu de 7 cladiri dintre care 6 imobile P+5E si o constructie destinata unei game complete de servicii. Vor fi 360 de garsoniere și apartamente cu 2,3 și 4 camere situate excelent, pe Bd. Republicii (langa Kaufland Nord) și facilitati menite sa va ofere confortul necesar.

Detalii despre apartamentele si garsonierele care mai sunt disponibile și vizionari la numarul de telefon 0758.080.000 sau pe www.mrsresidenceploiesti.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Curs valutar
EUR Euro 4.7231 -0.0084
USD Dolarul SUA 4.2103 0.0000
GBP Lira sterlina 5.2496 -0.0231
CHF Francul elvetian 4.2861 0.0061
XAU Gramul de aur 192.9580 -1.9511