Se asteapta bani de la Guvern pentru reabilitarea zonei podului unde s-a produs alunecarea de teren, la Rîfov

20 Apr 2018 09:29
Se asteapta bani de la Guvern pentru reabilitarea zonei podului unde s-a produs alunecarea de teren, la Rîfov
Paul Costin Cazanciu, primarul comunei Rîfov, a precizat că se asteapta fonduri de la Guvern in cazul alunecarii de teren produsa pe DJ139 unde pamantul a luat-o la vale la baza unui pod.
Primarul a mai spus ca o comisie a fost in teren si a evaluat pagubele, banii urmand sa ajunga la Consiliul Judetean Prahova, avand in vedere ca e vorba de un drum judetean.
Pe 22 martie, Politia Prahova anunta ca la Rîfov, in satul Goga, circulatia este restricionata pe DJ139. Aici, langa podul care trece peste Dambu s-a produs o ruptura de mal cca.3 m, cu pericol de afectare a carosabilului. Zona este semnalizata.
foto: arhivă

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 -0.0008
USD Dolarul SUA 4.1289 -0.0167
GBP Lira sterlina 5.3552 -0.0365
CHF Francul elvetian 4.5467 0.0003
XAU Gramul de aur 253.0441 -1.7365