Se caută adolescenți talentați la baschet, în Băicoi

24 Aug 2017 14:24
Se caută adolescenți talentați la baschet, în Băicoi
Reprezentanții Biroului Cultură, Bibliotecă, Sport din cadrul Primăriei Băicoi organizează în acest weekend o activitate cu caracter sportiv pentru adolescenții din localitate. Principalul scop al acțiunii, ajunsă deja la cea de-a doua ediție, este depistarea de noi talente în baschet și îndrumarea acestora pe viitor. La acțiune sunt așteptați să participe aproximativ 50 de tineri. După ce se vor încălzi, aceștia vor exersa aruncarea la coș, va participa la jocuri – concurs și la meciuri demonstrative.
„Sportul de masă în Băicoi ne preocupă întrucât impune în rândul participanților de toate vârstele organizarea timpului liber în mod sănătos, dezvoltarea creșterii copiilor fizic armonios. Baschetul impune accesibilitate, dinamism, rapiditate și creează un spectacol sportiv frumos. Ne dorim să îndeplinim dorința participanților, aceea de a continua cu ediția a doua. La această activitate preconizăm 50 de participanți, aceștia primind simbolic un certificat de participare care atestă că sunt mari iubitori de sport.” , ne-a declarat Robert Stoica, șef Biroul Cultură, Bibliotecă, Sport Băicoi.
Activitatea sportivă de baschet va avea loc pe 26 august, la sala de sport din orașul Băicoi, începând cu ora 11.00.


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 -0.0008
USD Dolarul SUA 4.1289 -0.0167
GBP Lira sterlina 5.3552 -0.0365
CHF Francul elvetian 4.5467 0.0003
XAU Gramul de aur 253.0441 -1.7365