Se caută adolescenți talentați la baschet, în Băicoi

24 Aug 2017 14:24
Se caută adolescenți talentați la baschet, în Băicoi
Reprezentanții Biroului Cultură, Bibliotecă, Sport din cadrul Primăriei Băicoi organizează în acest weekend o activitate cu caracter sportiv pentru adolescenții din localitate. Principalul scop al acțiunii, ajunsă deja la cea de-a doua ediție, este depistarea de noi talente în baschet și îndrumarea acestora pe viitor. La acțiune sunt așteptați să participe aproximativ 50 de tineri. După ce se vor încălzi, aceștia vor exersa aruncarea la coș, va participa la jocuri – concurs și la meciuri demonstrative.
„Sportul de masă în Băicoi ne preocupă întrucât impune în rândul participanților de toate vârstele organizarea timpului liber în mod sănătos, dezvoltarea creșterii copiilor fizic armonios. Baschetul impune accesibilitate, dinamism, rapiditate și creează un spectacol sportiv frumos. Ne dorim să îndeplinim dorința participanților, aceea de a continua cu ediția a doua. La această activitate preconizăm 50 de participanți, aceștia primind simbolic un certificat de participare care atestă că sunt mari iubitori de sport.” , ne-a declarat Robert Stoica, șef Biroul Cultură, Bibliotecă, Sport Băicoi.
Activitatea sportivă de baschet va avea loc pe 26 august, la sala de sport din orașul Băicoi, începând cu ora 11.00.


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
VA ROG SA IMI SPUNETI CAND SE DESCHIDE CENTRUL DE VACCINARE DE LA SCOALA GENERALA NR 28,SALA DE SPORT.
la multyi ani cu multa sananate.noi sucese, fericire si iubitre
Felicitari pentru organizarea si functionarea centrului de vaccinari din cadrul spitalului Boldescu, Ploiesti.M-am vaccinat pe data de 22.01.2021, orele 18.Totul s-a derulat la ora fixata, fara intarzieri,cu mult profesionalism si amabilitate[trei doamne asistente si dr. Luchian].Aproape ca nu-mi venea sa cred ca se poate si la noi asa!!
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0002
USD Dolarul SUA 4.0195 0.0090
GBP Lira sterlina 5.4869 -0.0023
CHF Francul elvetian 4.5190 -0.0038
XAU Gramul de aur 239.1954 -0.8098