Se circulă bară la bară pe drumul de întoarcere de la munte - GALERIE FOTO

29 Oct 2017 16:44
Aglomerație pe DN1, pe sensul de mers Sinaia - Ploiești. Răbdarea celor care se înroc acasă din weekend-ul petrecut la munte le este pusă la încercare. La această, se circulă bară la bară între Posada și Comarnic. Pe celălalt sens de mers, spre Brașov, traficul se desfășoară nomal. În zonă, se află și echipaje ale poliției care dirijează circulația.

COMENTARII

64x64

Ana

Daca cetatenilor care merg la munte doar pentru distractie le este pusa rabdarea la incarcare cum ar trebui sa reactionez eu ,care locuiesc in zona cu " probleme", la faptul ca dupa o zi obositoare la locul de munca trebuie sa astept 2 ore in coloana?? Sa mai stea si ei pe la caselele lor, zic!

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677