Se dă drumul la căldură în Ploiești!

02 Oct 2017 11:20
Se dă drumul la căldură în Ploiești!
Urmare a temperaturilor înregistrate în ultimele zile, Veolia Energie Prahova anunță că în
dimineața zilei de, luni, 2 octombrie 2017, s-au îndeplinit condițiile legale de pornire a sezonului de încălzire 2017 - 2018 în Municipiul Ploiești, conform specificațiilor din HG 425/1994 (media temperaturilor înregistrate în intervalul 18:00 " 06:00 a fost mai mică de 10°C timp de 3 zile consecutive).
Furnizarea agentului termic pentru încălzire se face în mod automat, pe baza unei
diagrame de reglaj ce ține cont de temperatura exterioară, pentru asigurarea confortului termic optim în apartamente, neexistând o intervenție umană care să modifice parametrii de furnizare.
Când temperatura exterioară depășește valoarea de 13,5°C, furnizarea agentului termic se
întrerupe în mod automat.
Asociațiile de proprietari care încă execută lucrări la instalațiile interioare de căldură sunt
rugate să ne comunice, în cel mai scurt timp, data la care acestea vor fi finalizate, pentru ca tehnicienii noștri să poată încărca și pune în funcțiune instalațiile de încălzire, pe baza unei programări prealabile.
Asociațiile de proprietari care au datorii din sezonul trecut și care nu au intrat în programul
de eșalonare nu pot intra în regimul de furnizare a agentului termic.
Rămânem la dispoziția clienților noștri prin intermediul Centrului de Apel non"stop al Veolia
Energie Prahova, la numerele 0 800 800 255 (gratuit, rețeaua Telekom) și 0244 408 888 (tarif normal, orice rețea de telefonie fixă sau mobilă), precum și pe adresa de email
ploiești@veolia.com sau la Biroul Relații Clien

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Felicitări, cu seriozitate și perseverență, mereu se va ridica valoarea liceului, a cadrelor didactice și a absolvenților lui !
Sunt una din multele chimiste care su avut o ca idol. I am fost vecina si prietena de peste 30 ani. Cu toate ca nu am fost eleva domniei sale ne a unit in aceasta prietrnie pasiunea pentru chimie. Un specialist in a preda chimia tinerlor intr un mod original care te făcea sa iubesti aceasta materie. Lucra pentru editarea manualelor cu pasiune si dedicare cum nu am intalnit in lunga mea activitate de project manager in proiectarea instalatiilor din rafinarii. A fost un om de o moralitate desavarsita. profesorul Olga Petrescu = profesorul Nenitescu, pentru noi chimistii. Stimata Doamna si prietena Olga imi vei lipsi. Dumnezeu sa te aibă in paza. Sa ajungi cu liniste in lumea vesniciei.
Doamna profesoară Olga Petrescu a fost sufletui întâlnirii noastre de 45 de ani de la terminarea liceului.Imi exprim regretul pentru pierderea pe care am suferit-o noi toți elevii Colegiului Național I.L.Caragiale din Ploiesti Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Curs valutar
EUR Euro 4.9259 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0492 -0.0308
GBP Lira sterlina 5.7056 0.0286
CHF Francul elvetian 4.4955 0.0014
XAU Gramul de aur 239.1391 0.3671