Se depun cereri pentru ajutorul de încălzire la sediul Primăriei Gorgota. Vezi aici de acte trebuie!

14 Nov 2018 23:39
Se depun cereri pentru ajutorul de încălzire la sediul Primăriei Gorgota. Vezi aici de acte trebuie!
Localnicii in Gorgota pot depune la sediul primăriei cereri pentru ajutorul de încălzire aferent sezonului rece 2018-2019. Pentru a beneficia de ajutorul pentru încălzirea locuinței în această iarnă solicitanții trebuie să aibă un venit minim de 615 lei pe membru de familie. Nu au dreptul de a depune cerere pentru ajutorul de încălzire cei care au următoarele bunuri:
- Clădiri sau alte spații locative în afara locuinței de domiciliu și a anexelor gospodărești
- Terenuri de împrejmuire a locuinței și curtea aferentă și alte terenuri intravilane care depășesc 2000 m²
- Autoturisme și/sau motociclete cu o vechime mai mică de 10 ani
- Mai mult de un autoturism/motocicletă cu o vechime mai mare de 10 ani
- Utilaje agricole
- Utilaje de prelucrare agricolă: moară de cereale, presă de ulei
- Utilaje de prelucrare a lemnului: gater
- Depozite bancare cu valoare de peste 3000 de lei
- Suprafețe de teren mai mare de 2 ha, animale (vaci, cai, porci)
Cererile se depun de către proprietarii de locuințe cu următoarele acte:
- Cerere și declarație pe propria răspundere cu viza taxe și impozite, viza registru agricol
- CI/BI pentru membrii familiei cu vârsta de peste 14 ani
- certificate de naștere pentru copiii sub 14 ani
- Certificat de căsătorie/deces, hotărârea de divorț (după caz)
- Actul de proprietate al imobilului
- Adeverință de venit (adeverință salariat cu venit net inclusiv bonuri de masă, cupon pensii, cupoane șomaj, cupoane alocație, indemnizații, adeverință de la fisc, adeverință de la instituția de învățământ în cazul burselor pentru elevi și studenți).

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Doresc sa trimit ceva banuti de cate ori am sa pot ,ei locuiec in Germania si as dori un nr de tel pe care sa pot vrbi cu mama copiilor astfel sa ii pot comunica codul ori de cate ori este nevoie sa primeasca banuti prin western Union.V-as ruga sa-mi lasati un nr de tel.Multumesc anticipat !
Lucrari utile si necesare.BRAVO.
Acest medic nu are ce cauta in aceasta profesie Pacientilor in varsta care ajung la Upu le striga ...Sa va fie rusine ....NESIMTITILOR CHEMATI SALVARE CU MEDIC.....Nu cosulta bolnavii pentru a ii tria pt un consult de specialitate , in fisa trece date ireale ca...TA la plecare temp, cosult cardiac in cazul meu si acasa indiferent in ce stare esti ... Contrazice dr de pe salvare care a facut EKG ..LA DOMICILIU si a constatat aritmie Nu se misca de la biroul unde face hartiile ca sa fie in regula la o eventuala reclamatie D-le Dr dvs aveti parinti??Cum va permiteti ...sa spuneti unor varstnici care poate au contribuit la ed dv NESIMTITILOR ,,,??!!! Asteptati spaga!??Noi nu avem bani ...aveti acum salariu mare pe care dv nu il meritati ! Nu sunteti facut pt aceasta profesie ..nu respectati nici macar deontologia profesionala Daca mai puteti .....shimbat-va comportamentul sunteti omsi dv ....si batraneattea nu iarta pe nimeni ,....asta daca aveti noroc!!!Luati ca model pe cei doi rezidenti de la Craiova care in miez de noapte au salvat un om Eu va doresc sanate si un suflet de medic adevarat , cu vocatia profesiei!
Foarte bine. Sunt cu totul de acord. In acest fel nu vom mai vedea deseuri de acest fel pe raza comunei. Ar fi bine, ca cei care primesc ajutor social sa fie cooptati in aceasta activitate, pot curata santurile, parcurile, statiile de transport. Totodata, politia locala ar putea aplica amenzii in cazul constatarii de astfel de contraventii ( aruncarea in parc a astfel de deseuri). Cu respect.
asi vrea sa cumpar urgent de la dumneavoastra un caine dog german lup politist nr. tele 0735394320 sint din ploiesti
Curs valutar
EUR Euro 4.6590 -0.0009
USD Dolarul SUA 4.1340 -0.0129
GBP Lira sterlina 5.3404 -0.0075
CHF Francul elvetian 4.0924 -0.0087
XAU Gramul de aur 159.4922 -0.1656