Se fac înscieri la Festivalul Concurs Național de Folclor „Cunună de Cântec Românesc“

18 Aug 2017 16:24
Se fac înscieri la Festivalul Concurs Național de Folclor „Cunună de Cântec Românesc“
Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti organizează, în data de 9 septembrie 2017, Festivalul Concurs Național de Folclor „Cunună de Cântec Românesc“, ajuns la cea de-a IV-a ediţie. Concursul este destinat interpreţilor cu vârsta între 15 şi 30 de ani. Înscrierile se fac până pe 23 august 2017. Dosarul de înscriere, care va fi trimis pe adresa instituţiei din Ploieşti, Piața Eroilor nr. 1A, va conţine următoarele documente:
- Fişa de înscriere;
- Partiturile pieselor care vor fi interpretate în concurs: 1. o doină sau o baladă; 2. o piesă cu acompaniament instrumental; 3. o piesă de rezervă, încadrabilă la punctul 2;
- Elevii şi studenţii vor trimite copie după carnetul de elev sau student, vizat la zi.
Documentele mai sus menţionate pot fi trimise şi pe fax, la 0244 578148, sau, în copii scanate, la adresa de e-mail: secretariat@casadecultura.ro.
COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 0.0008
USD Dolarul SUA 4.0922 -0.0047
GBP Lira sterlina 5.4621 0.0058
CHF Francul elvetian 4.5042 0.0115
XAU Gramul de aur 238.7471 0.3533