Se fac inscrieri la Concursul Național de Proză Scurtă

20 Apr 2018 10:08
Se fac inscrieri la Concursul Național de Proză Scurtă
Casa de Cultură "Ion Luca Caragiale" a Municipiului Ploieşti organizează, în perioada 1 – 30 mai 2018, cea de-a XV-a ediţie a Festivalului Naţional “I.L. Caragiale”, în cadrul căruia se desfăşoară Concursul Naţional de Proză Scurtă și Concursul Naţional de Teatru Amator.
Liceenii care vor să se înscrie la Concursul Național de Proză Scurtă sunt rugați să trimită pe adresa comunicare@casadecultura.ro, până cel târziu 10 mai a.c., maxim 5 (cinci) pagini de proză scurtă, scrise în Times New Roman, font 12, cu diacritice, la un rând, şi un C.V., însoțite de datele de contact.
Pentru participarea la Concursul Naţional de Teatru Amator, trupele – reprezentând instituţii, organizaţii, sau fiind indepedente – pot trimite, pentru preselecţie, până cel târziu 10 mai a.c., pe adresa instituţiei noastre, Piața Eroilor nr. 1A, înregistrarea pe DVD a piesei/ monologului propuse pentru finală şi fişa de înscriere completată cu toate datele, inclusiv cele de contact (aceasta poate fi descărcată de pe site-ul instituției: www.casadecultura.ro). Durata maximă a unui spectacol este de 45 de minute. Nu vor fi admise în finală spectacole cu mesaje rasiste, intolerante, pornografice. Nu există o temă impusă. Spectacolele se vor juca exclusiv în limba română.
Finala va avea loc pe 30 mai a.c., la sala de spectacole a Teatrului „Ciufulici”, Ploiești.
Premierea va avea loc în data de 30 mai a.c., la sala de spectacole a Teatrului „Ciufulici” din Ploieşti, după terminarea finalei Concursului Naţional de Teatru Amator „I.L.Caragiale”, ediţia a XV-a.
Pe lângă premiile în bani, vom oferi și premii constând în cărți. Sponsorii pot să adauge premii speciale.
Informații suplimentare pot fi obținute la adresa de e-mail comunicare@casadecultura.ro sau la numărul de telefon 0730.097.668 (secretariat).

Foto cu caracter ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8735 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0875 -0.0047
GBP Lira sterlina 5.4471 -0.0150
CHF Francul elvetian 4.5081 0.0039
XAU Gramul de aur 237.6576 -1.0895