Se fac inscrieri la Concursul Național de Proză Scurtă

20 Apr 2018 10:08
Se fac inscrieri la Concursul Național de Proză Scurtă
Casa de Cultură "Ion Luca Caragiale" a Municipiului Ploiești organizează, în perioada 1 " 30 mai 2018, cea de-a XV-a ediție a Festivalului Național "I.L. Caragiale", în cadrul căruia se desfășoară Concursul Național de Proză Scurtă și Concursul Național de Teatru Amator.
Liceenii care vor să se înscrie la Concursul Național de Proză Scurtă sunt rugați să trimită pe adresa comunicare@casadecultura.ro, până cel târziu 10 mai a.c., maxim 5 (cinci) pagini de proză scurtă, scrise în Times New Roman, font 12, cu diacritice, la un rând, și un C.V., însoțite de datele de contact.
Pentru participarea la Concursul Național de Teatru Amator, trupele " reprezentând instituții, organizații, sau fiind indepedente " pot trimite, pentru preselecție, până cel târziu 10 mai a.c., pe adresa instituției noastre, Piața Eroilor nr. 1A, înregistrarea pe DVD a piesei/ monologului propuse pentru finală și fișa de înscriere completată cu toate datele, inclusiv cele de contact (aceasta poate fi descărcată de pe site-ul instituției: www.casadecultura.ro). Durata maximă a unui spectacol este de 45 de minute. Nu vor fi admise în finală spectacole cu mesaje rasiste, intolerante, pornografice. Nu există o temă impusă. Spectacolele se vor juca exclusiv în limba română.
Finala va avea loc pe 30 mai a.c., la sala de spectacole a Teatrului "Ciufulici", Ploiești.
Premierea va avea loc în data de 30 mai a.c., la sala de spectacole a Teatrului "Ciufulici" din Ploiești, după terminarea finalei Concursului Național de Teatru Amator "I.L.Caragiale", ediția a XV-a.
Pe lângă premiile în bani, vom oferi și premii constând în cărți. Sponsorii pot să adauge premii speciale.
Informații suplimentare pot fi obținute la adresa de e-mail comunicare@casadecultura.ro sau la numărul de telefon 0730.097.668 (secretariat).

Foto cu caracter ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9250 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1340 0.0000
GBP Lira sterlina 5.7441 0.0000
CHF Francul elvetian 4.4992 0.0000
XAU Gramul de aur 238.2808 0.0000