Se repune în funcțiune traseul 40 barat pe ruta Hale Catedrala – Parc „Constantin Stere” Bucov

03 Apr 2018 12:44
Se repune în funcțiune traseul 40 barat pe ruta Hale  Catedrala – Parc „Constantin  Stere” Bucov
Primăria Municipiului Ploiești, prin S.C. Transport Călători Express Ploiești, informează cetățenii că, începând cu data de 07.04.2018, în zilele de sâmbătă si duminică, în intervalul orar 9.00-19.00, se repune în funcțiune traseul 40 barat pe ruta Hale Catedrala – Parc „Constantin Stere” Bucov, după cum urmează:

 sens spre Parcul Stere : străzile Emile Zola –Erou Calin Cătălin – St. Greceanu – Neagoe Basarab – Buzăului – Poștei – Ștrandului - D.N.1B – Refractarii – Parcul Bucov, cu stațiile Hale Catedrala, Sf. Vineri, Parc Obor, Complex Bereasca, Ștrand, S.C. Aldini, Intrare Bucov și Parc Bucov;

 -sens spre Hale Catedrală: str. Parcul Bucov – Refractarii – D.N.1B – Ștrandului – Ghe. Doja - Poștei – Buzăului – Iașului – Stefan Greceanu – Romana – Ghe. Doja – Văleni – Carpați - Emile Zola, cu stațiile Parc Bucov, Ștrand, Complex Bereasca, Hotel Forum, Sf. Vineri și Hale Catedrală.

Facem precizarea că, pentru Cartierul Bereasca, se va utiliza traseul 40 Hale Catedrala – Bereasca și retur, cu intrare prin Bereasca, în intervalul orar 5.30 – 23.10 .

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8735 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0875 -0.0047
GBP Lira sterlina 5.4471 -0.0150
CHF Francul elvetian 4.5081 0.0039
XAU Gramul de aur 237.6576 -1.0895