Seara grea pentru pompierii prahoveni. Inundatii in mai multe localitati din judet

25 Sep 2018 10:43
Ploaia din aceasta seara le-a dat batai de cap prahovenilor. Multi au fost nevoiti sa solicite ajutorul pompierilor pentru a scoate apa din case si curti. Astfel, pompierii prahoveni au intervenit cu motopompe pentru evacuarea apei din 7 locații, respectiv Lipanești, Ploiesti, Targsorul Vechi, Bărcănești, Paulesti, Brazi și Boldesti Scaeni.
Potrivit ISU Prahova, patru locuinte, cinci gospodării dar si un garaj din localitatea Bărcănești au fost inundate din cauza precipitațiilor abundente. Totodată, pompierii au intervenit cu motopompe în comuna Lipanesti, pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie si o locuinta, în localitatea Targsorul Vechi pentru evacuarea apei dintr-o locuinta si o gospodarie, în comuna Paulesti la o locuinta particulară si in orasul Boldesti Scaeni la o locuinta. De asemenea, in municipiul Ploiesti, pompierii prahoveni au actionat pentru evacuarea apei dintr-o brutărie din cartierul Mitică Apostol. În localitatea Brazi pompierii au evacuat ape din două subsoluri de bloc. In localitatea Paulesti echipajele au acționat pentru degajarea unui copac cazut pe firele de alimentare cu energie electrică.
32 pompieri militari cu 14 mijloace au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de protecție a comunităților precum și pentru evacuarea apei din zonele inundate.

Sursa foto: ISU Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Bună ziua . La numerele menționate în articolul dumneavoastră nu răspunde nimeni cel puțin azi 24 septembrie ora 8:50 .
Și nu sunt doar urși, ci și porci mistreți. Mare atenție!
Buna ziua,pe 22septembrie pentru o oră aveți disponibil și la ce ora?
Toți întrebați aici ce și cum.... Credeți că vă răspunde cineva.... Căutați .... Fiți pe fază, așa trebuie să fie un devărat polițist!
cand încep înscrierile pt. ordine publica din sursa externa jud. Botoșani
Curs valutar
EUR Euro 4.6282 -0.0328
USD Dolarul SUA 3.9551 -0.0492
GBP Lira sterlina 5.2026 -0.0635
CHF Francul elvetian 3.9909 -0.0415
XAU Gramul de aur 156.6016 -4.1587