Seara grea pentru pompierii prahoveni. Inundatii in mai multe localitati din judet

23 Jul 2018 06:54
Ploaia din aceasta seara le-a dat batai de cap prahovenilor. Multi au fost nevoiti sa solicite ajutorul pompierilor pentru a scoate apa din case si curti. Astfel, pompierii prahoveni au intervenit cu motopompe pentru evacuarea apei din 7 locații, respectiv Lipanești, Ploiesti, Targsorul Vechi, Bărcănești, Paulesti, Brazi și Boldesti Scaeni.
Potrivit ISU Prahova, patru locuinte, cinci gospodării dar si un garaj din localitatea Bărcănești au fost inundate din cauza precipitațiilor abundente. Totodată, pompierii au intervenit cu motopompe în comuna Lipanesti, pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie si o locuinta, în localitatea Targsorul Vechi pentru evacuarea apei dintr-o locuinta si o gospodarie, în comuna Paulesti la o locuinta particulară si in orasul Boldesti Scaeni la o locuinta. De asemenea, in municipiul Ploiesti, pompierii prahoveni au actionat pentru evacuarea apei dintr-o brutărie din cartierul Mitică Apostol. În localitatea Brazi pompierii au evacuat ape din două subsoluri de bloc. In localitatea Paulesti echipajele au acționat pentru degajarea unui copac cazut pe firele de alimentare cu energie electrică.
32 pompieri militari cu 14 mijloace au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de protecție a comunităților precum și pentru evacuarea apei din zonele inundate.

Sursa foto: ISU Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Buna seara.m ar interesa un tort in forma de cifre pentru data de 3 august(pret,livrare la domiciliu,etc)
buna ziua, pe ce site aflam detalii privind inscrierile din sursa externa pentru ordine publica si politia rutiera ? Daca a fost aprobat Memorandumul in cat timp s-ar organiza inscrierile?
In judetul Olt se vor face angajari din sursa externa?,cand vor incepe inscrierile?
Curs valutar
EUR Euro 4.6610 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.0043 0.0010
GBP Lira sterlina 5.2661 0.0035
CHF Francul elvetian 4.0324 -0.0016
XAU Gramul de aur 160.7603 -0.2709