Seara grea pentru pompierii prahoveni. Inundatii in mai multe localitati din judet

10 Jul 2018 23:14
Ploaia din aceasta seara le-a dat batai de cap prahovenilor. Multi au fost nevoiti sa solicite ajutorul pompierilor pentru a scoate apa din case si curti. Astfel, pompierii prahoveni au intervenit cu motopompe pentru evacuarea apei din 7 locații, respectiv Lipanești, Ploiesti, Targsorul Vechi, Bărcănești, Paulesti, Brazi și Boldesti Scaeni.
Potrivit ISU Prahova, patru locuinte, cinci gospodării dar si un garaj din localitatea Bărcănești au fost inundate din cauza precipitațiilor abundente. Totodată, pompierii au intervenit cu motopompe în comuna Lipanesti, pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie si o locuinta, în localitatea Targsorul Vechi pentru evacuarea apei dintr-o locuinta si o gospodarie, în comuna Paulesti la o locuinta particulară si in orasul Boldesti Scaeni la o locuinta. De asemenea, in municipiul Ploiesti, pompierii prahoveni au actionat pentru evacuarea apei dintr-o brutărie din cartierul Mitică Apostol. În localitatea Brazi pompierii au evacuat ape din două subsoluri de bloc. In localitatea Paulesti echipajele au acționat pentru degajarea unui copac cazut pe firele de alimentare cu energie electrică.
32 pompieri militari cu 14 mijloace au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de protecție a comunităților precum și pentru evacuarea apei din zonele inundate.

Sursa foto: ISU Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677