Seara grea pentru pompierii prahoveni. Inundatii in mai multe localitati din judet

19 Feb 2019 17:32
Ploaia din aceasta seara le-a dat batai de cap prahovenilor. Multi au fost nevoiti sa solicite ajutorul pompierilor pentru a scoate apa din case si curti. Astfel, pompierii prahoveni au intervenit cu motopompe pentru evacuarea apei din 7 locații, respectiv Lipanești, Ploiesti, Targsorul Vechi, Bărcănești, Paulesti, Brazi și Boldesti Scaeni.
Potrivit ISU Prahova, patru locuinte, cinci gospodării dar si un garaj din localitatea Bărcănești au fost inundate din cauza precipitațiilor abundente. Totodată, pompierii au intervenit cu motopompe în comuna Lipanesti, pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie si o locuinta, în localitatea Targsorul Vechi pentru evacuarea apei dintr-o locuinta si o gospodarie, în comuna Paulesti la o locuinta particulară si in orasul Boldesti Scaeni la o locuinta. De asemenea, in municipiul Ploiesti, pompierii prahoveni au actionat pentru evacuarea apei dintr-o brutărie din cartierul Mitică Apostol. În localitatea Brazi pompierii au evacuat ape din două subsoluri de bloc. In localitatea Paulesti echipajele au acționat pentru degajarea unui copac cazut pe firele de alimentare cu energie electrică.
32 pompieri militari cu 14 mijloace au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de protecție a comunităților precum și pentru evacuarea apei din zonele inundate.

Sursa foto: ISU Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Vedem spectacolele in desfasurare, pentru ca locuim intr-o zona apropiata aerodromului, respectiv Malul Rosu. Cum putem afla dijn timp? Vrem sa venim cu nepotii.
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Ma Jolie! Locul ideal din Ploiești unde dacă faci o scurta vizita, nu poți sa nu_l recomanzi!! Locul de unde nu poți ieși fără ceva special, un mic aranjament, o amintire dulce și nu numai!! Felicitări Laurei Banica și tot respectul!! A construit un loc original, superb încărcat cu o energie pozitiva, "" Flori și zâmbete"!!
Felicitări dle primar pt noile proiecte Mulțumim pt tot cea ce faceti pt orasul sinaia
Curs valutar
EUR Euro 4.7480 0.0079
USD Dolarul SUA 4.1981 0.0131
GBP Lira sterlina 5.4269 0.0174
CHF Francul elvetian 4.1805 0.0092
XAU Gramul de aur 179.3925 1.2205