Șeful promoţiei 2017 de la Specializarea Administraţie Publică (UPG), premiat de Ziua Internațională a Administrației Publice

23 Jun 2017 13:46
Lorena Stăncioacă, șeful promoţiei 2017, de la Specializarea Administraţie Publică (UPG), premiat de Ziua Internațională a Administrației Publice. Totul în cadrul conferinței intitulată ,, Soluţii legislative şi instituţionale pentru administraţia publică locală”, eveniment organizat cu ocazia Zilei Administraţiei Publice de către Centrul de Studii şi Cercetări Juridice şi Socio – Administrative din cadrul UPG Ploieşti în cooperare cu Consiliul Judeţean Prahova.
Pentru a încuraja tinerii să urmeze o carieră în administraţia publică şi ca o recunoaştere a eforturilor depuse, la începutul conferinţei a fost premiat şeful promoţiei 2017 de la Specializarea Administraţie Publică din cadrul Universităţii Petrol-Gaze Ploieşti.
Ziua Internațională a Administrației Publice este marcată anual în data de 23 iunie şi a fost instituită printr-o rezoluţie a Adunării Generale a Națiunilor Unite (ONU), ca o recunoaștere publică a valorii și virtuții serviciului public față de comunitate, a contribuției administrației publice în procesul de dezvoltare şi a muncii depuse de funcționarii publici. Pentru anul 2017 Forumul ONU pentru Administrație Publică a ales tema ,,Viitorul este Acum — Accelerarea Inovării la nivelul Administrației Publice pentru Agenda 2030''.
In cadrul evenimentului de astăzi au fost abordate mai multe aspecte legate de : colaborarea între mediul academic şi autorităţile locale; dezvoltarea judeţului; relaţia autorităţi locale – autorităţi statale precum şi identificarea unor probleme legislative cu care se confruntă administraţia publică locala.


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
ERA BINE DE SPUS, SCRIS, CA ACESTI ARBORI MELIFERI EVODIA HUPEHENSIS PROVIN (TRANSPORTATI PE CONT PROPRIU), DIN BANAT DE ING.ZOOT. ISTRATIE.D. DUMITRU. DEOARECE UN ,,OM" AL ROMAPISULUI CONSIDERA CA MULTIPLICAREA, PLANTAREA ACESTOR ARBORI REPREZINTA ,,INFRACTIUNE'" CUVINTE SPUSE IN PUBLIC DE FATA CU PRESEDINTELE ASOCIATIEI APICOLE PRAHOVENE - MOISE, ETC., AS RUGA UN PUNCT DE VEDERE, SA DAI CEZARULUI CE E AL CEZARULUI.
Sfincxul din Bucegi este un Monument alui Dumnezeu....
Sfincxul din Bucegi este un Monument alui Dumnezeu....
Ma intereseaza pentru fiica mea in varsta de 10 ani cursuri de pictura.
Ok Dar cand dai traseu dupa 4 5 luni pe banii mei astept cand am dreptul sa dau de 15 ori cu un dosar ...ori acu abia daca dai de 2 ori traseu cu un dosar
Curs valutar
EUR Euro 4.8068 -0.0006
USD Dolarul SUA 4.3926 -0.0260
GBP Lira sterlina 5.6544 -0.0622
CHF Francul elvetian 4.5223 -0.0089
XAU Gramul de aur 232.5829 -1.5538