Șeful promoţiei 2017 de la Specializarea Administraţie Publică (UPG), premiat de Ziua Internațională a Administrației Publice

23 Jun 2017 13:46
Lorena Stăncioacă, șeful promoţiei 2017, de la Specializarea Administraţie Publică (UPG), premiat de Ziua Internațională a Administrației Publice. Totul în cadrul conferinței intitulată ,, Soluţii legislative şi instituţionale pentru administraţia publică locală”, eveniment organizat cu ocazia Zilei Administraţiei Publice de către Centrul de Studii şi Cercetări Juridice şi Socio – Administrative din cadrul UPG Ploieşti în cooperare cu Consiliul Judeţean Prahova.
Pentru a încuraja tinerii să urmeze o carieră în administraţia publică şi ca o recunoaştere a eforturilor depuse, la începutul conferinţei a fost premiat şeful promoţiei 2017 de la Specializarea Administraţie Publică din cadrul Universităţii Petrol-Gaze Ploieşti.
Ziua Internațională a Administrației Publice este marcată anual în data de 23 iunie şi a fost instituită printr-o rezoluţie a Adunării Generale a Națiunilor Unite (ONU), ca o recunoaștere publică a valorii și virtuții serviciului public față de comunitate, a contribuției administrației publice în procesul de dezvoltare şi a muncii depuse de funcționarii publici. Pentru anul 2017 Forumul ONU pentru Administrație Publică a ales tema ,,Viitorul este Acum — Accelerarea Inovării la nivelul Administrației Publice pentru Agenda 2030''.
In cadrul evenimentului de astăzi au fost abordate mai multe aspecte legate de : colaborarea între mediul academic şi autorităţile locale; dezvoltarea judeţului; relaţia autorităţi locale – autorităţi statale precum şi identificarea unor probleme legislative cu care se confruntă administraţia publică locala.


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Curs valutar
EUR Euro 4.8393 0.0006
USD Dolarul SUA 4.2695 -0.0508
GBP Lira sterlina 5.3923 -0.0171
CHF Francul elvetian 4.4587 -0.0418
XAU Gramul de aur 234.5040 -2.6342