Șeful promoţiei 2017 de la Specializarea Administraţie Publică (UPG), premiat de Ziua Internațională a Administrației Publice

23 Jun 2017 13:46
Lorena Stăncioacă, șeful promoţiei 2017, de la Specializarea Administraţie Publică (UPG), premiat de Ziua Internațională a Administrației Publice. Totul în cadrul conferinței intitulată ,, Soluţii legislative şi instituţionale pentru administraţia publică locală”, eveniment organizat cu ocazia Zilei Administraţiei Publice de către Centrul de Studii şi Cercetări Juridice şi Socio – Administrative din cadrul UPG Ploieşti în cooperare cu Consiliul Judeţean Prahova.
Pentru a încuraja tinerii să urmeze o carieră în administraţia publică şi ca o recunoaştere a eforturilor depuse, la începutul conferinţei a fost premiat şeful promoţiei 2017 de la Specializarea Administraţie Publică din cadrul Universităţii Petrol-Gaze Ploieşti.
Ziua Internațională a Administrației Publice este marcată anual în data de 23 iunie şi a fost instituită printr-o rezoluţie a Adunării Generale a Națiunilor Unite (ONU), ca o recunoaștere publică a valorii și virtuții serviciului public față de comunitate, a contribuției administrației publice în procesul de dezvoltare şi a muncii depuse de funcționarii publici. Pentru anul 2017 Forumul ONU pentru Administrație Publică a ales tema ,,Viitorul este Acum — Accelerarea Inovării la nivelul Administrației Publice pentru Agenda 2030''.
In cadrul evenimentului de astăzi au fost abordate mai multe aspecte legate de : colaborarea între mediul academic şi autorităţile locale; dezvoltarea judeţului; relaţia autorităţi locale – autorităţi statale precum şi identificarea unor probleme legislative cu care se confruntă administraţia publică locala.


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1145 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3849 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0000
XAU Gramul de aur 252.5738 0.0000