Senatorul Iulian Dumitrescu: 64 din 104 localități din Prahova vor beneficia de cadastru general gratuit în cadrul Programului național de cadastru și carte funciară 2015-2023 (PNCCF) finanțat de Guvernul României

21 Jul 2020 14:15
Senatorul Iulian Dumitrescu: 64 din 104 localități din Prahova vor beneficia de cadastru general gratuit în cadrul Programului național de cadastru și carte funciară 2015-2023 (PNCCF) finanțat de Guvernul României
Senatorul PNL Iulian Dumitrescu a anuntat, pe contul sau oficial de facebook, ca 𝟲𝟰 𝗱𝗶𝗻 𝟭𝟬𝟰 𝗹𝗼𝗰𝗮𝗹𝗶𝘁𝗮̆𝘁̧𝗶 𝗱𝗶𝗻 𝗣𝗿𝗮𝗵𝗼𝘃𝗮 𝘃𝗼𝗿 𝗯𝗲𝗻𝗲𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮 𝗱𝗲 𝗰𝗮𝗱𝗮𝘀𝘁𝗿𝘂 𝗴𝗲𝗻𝗲𝗿𝗮𝗹 𝗴𝗿𝗮𝘁𝘂𝗶𝘁 în cadrul Programului național de cadastru și carte funciară 2015-2023 (PNCCF) finanțat de Guvernul României.
"De altfel, 𝗮𝗽𝗿𝗼𝗮𝗽𝗲 𝟰.𝟬𝟬𝟬 𝗱𝗲 𝗹𝗼𝗰𝘂𝗶𝘁𝗼𝗿𝗶 𝗮𝗶 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗲𝗶 𝗢𝗹𝗮𝗿𝗶 (𝗣𝗿𝗮𝗵𝗼𝘃𝗮) 𝗮𝘂 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗶𝘁 𝗱𝗲𝗷𝗮 𝗻𝗼𝗶𝗹𝗲 𝗰𝗮̆𝗿𝘁̧𝗶 𝗳𝘂𝗻𝗰𝗶𝗮𝗿𝗲. 𝗜̂𝗻 𝗽𝗲𝗿𝗶𝗼𝗮𝗱𝗮 𝗶𝗺𝗲𝗱𝗶𝗮𝘁 𝘂𝗿𝗺𝗮̆𝘁𝗼𝗮𝗿𝗲, 𝗱𝗲 𝗮𝗰𝗲𝗮𝘀𝘁𝗮̆ 𝗳𝗮𝗰𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 𝘃𝗼𝗿 𝗯𝗲𝗻𝗲𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮 𝘀̧𝗶 𝗹𝗼𝗰𝘂𝗶𝘁𝗼𝗿𝗶𝗶 𝗱𝗶𝗻 𝗕𝗮̆𝗿𝗰𝗮̆𝗻𝗲𝘀̧𝘁𝗶, 𝗕𝗲𝗿𝗰𝗲𝗻𝗶, 𝗕𝗿𝗮𝘇𝗶, 𝗠𝗮̆𝗴𝘂𝗿𝗲𝗻𝗶, 𝗣𝗼𝗶𝗮𝗻𝗮 𝗖𝗮̂𝗺𝗽𝗶𝗻𝗮, 𝗥𝗮̂𝗳𝗼𝘃 𝘀̦𝗶 𝗩𝗮𝗹𝗲𝗮 𝗗𝗼𝗳𝘁𝗮𝗻𝗲𝗶. Unul dintre obiectivele mele personale ca viitor președinte al Consiliului Județean Prahova este ca întreg județul să fie cadastrat până în 2024. Este o condiție absolut necesară pentru dezvoltarea agriculturii și a sectorului construcțiilor.
Cu toții știm cât de complicate sunt toate drumurile pe la instituții ale statului pentru o ștampilă sau o hârtie atunci când vrem să construim ceva sau să vindem/cumpărăm un teren sau un imobil. Or, eu sper ca, în următorii patru ani, această problemă birocratică acută să devină istorie. Doar așa putem duce Prahova pe primul loc.", a specificat Iulian Dumitrescu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677