Senatorul Iulian Dumitrescu: “Vreau sa le adresez un sincer multumesc cetatenilor francezi care traiesc la noi în judet si companiilor franceze extrem de importante care activeaza în Prahova”

14 Jul 2020 09:49
Senatorul Iulian Dumitrescu: “Vreau sa le adresez un sincer multumesc cetatenilor francezi care traiesc la noi în judet si companiilor franceze extrem de importante care activeaza în Prahova”
Senatorul PNL, Iulian Dumitrescu, a transmis un mesaj de Ziua Frantei, in care a tinut sa-i felicite si pe francezii care locuiesc in Prahova si pe cei care au facut investitii aici.
“Vive la France! De Ziua Naţională a Republicii Franceze, le transmit tuturor cetăţenilor acestei ţări un mesaj de încredere şi recunoştinţă pentru ajutorul şi prietenia acordate României. Am avut în Franţa mereu un sprijin în parcursul democratic şi civilizaţional al naţiunii noastre: Revoluţia de la 1848, Unirea Principatelor, Războiul de Independenţă, cele două războaie mondiale, sprijinul de după Revoluţia anticomunistă din 1989, aderarea la NATO şi la UE.
Suntem mai aproape ca niciodată în cadrul proiectului comun european şi putem ca parteneri să croim un viitor mai bun pentru cetăţenii ambelor ţări.
Vreau să le adresez un sincer mulţumesc cetăţenilor francezi care trăiesc la noi în judeţ şi companiilor franceze extrem de importante care activează în Prahova. Sunt sigur că, împreună, putem duce Prahova Pe Primul Loc.
La mulţi ani, Franţa!”, a scris senatorul Iulian Dumitrescu, pe contul sau oficial de facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8347 -0.0012
USD Dolarul SUA 4.1033 -0.0096
GBP Lira sterlina 5.3722 0.0020
CHF Francul elvetian 4.4909 0.0026
XAU Gramul de aur 262.6798 -6.0223