Serile de picnic și cinema sub clar de lună continuă la Sinaia

13 Aug 2017 10:48
Caravana Filmelor NexT, a IV-a ediție, poposește zilele acestea pe spațiul verde al Parcului "Dimitrie Ghica" pe care îl transformă în cinematograful preferat al sezonului, în aer liber, cu cerul înstelat drept tavan. În serile de 12, 13 și 14 august, spectatorii din Sinaia sunt încurajați să renunțe la scaune și să își așeze păturile pe iarbă verde pentru 3 seri de picnic și cinema sub clar de lună.
"Este un eveniment deosebit și îi invit pe toți cei care vor să se bucure de câteva ore de film, într-o atmosfera relaxantă, la acest spectacol cinematografic. Și acest festival demonstrează faptul că Sinaia este stațiunea unde atât turiștii cât și localnicii își pot petrece timpul liber intr-un mod foate plăcut, inedit și interesant" a declarat Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.
Cele mai aplaudate 16 filme scurte de la ultima ediție a Festivalului Internațional de Film NexT, sunt acum reunite în trei programe speciale: Scurtmetraje românești pline de imaginație, o seară de Oscar și cele mai iubite filme din selecția NexT 2017.
Sâmbătă, 12 august, Caravana Filmelor NexT a pregătit o seară dedicată filmelor românești: întâmplări de familie rupte din viață și povești de dragoste cu întorsături neașteptate, spuse pe scurt, cu multă imaginație.
Astăzi, duminică, 13 august, covorul roșu se va întinde peste pajiște și reflectoarele vor fi aprinse pentru cele cinci scurtmetraje de ficțiune nominalizate la Premiile Academiei Americane de Film în 2017 în cadrul Serii de Oscar.
Luni, 14 august, la Sinaia se va vedea Best of Festivalul NexT 2017, o retrospectivă cu cele mai iubite filme de la NexT 2017, comedii, animații, călătorii în spațiul cosmic sau pe tărâmuri magice, filme de groază și filme ca-n viață, toate scurte, cât să guști în două ore din tot ce are cinematograful mai bun de oferit.
Organizatorii, Primăria Orașului Sinaia în parteneriat cu Societatea Culturală NexT, Open Air Production și Shorts, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei și cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național, vă oferă acest eveniment care este dedicat întregii familii și este creat sub conceptul de picnic și cinema sub clar de lună.
Intrarea la toate proiecțiile este liberă.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677