Sfatul salvamontiștilor: atenție la avalanșe

10 Feb 2020 09:49
Sfatul salvamontiștilor: atenție la avalanșe
Salvamontiștii trag un semnal de alarmă. Potrivit acestora, chiar dacă stratul de zăpadă nins poate fi observat ca fiind foarte mic, zăpadă spulberata de vânt se poate acumula în anumite zone în cantități destul de mari, se pot forma cornișe care, atunci când se rup, pot angrena zapada și produce avalanșe.
Salvamont România anunță că s-a produs o avalanșă pe versantul estic al vârfului Păpușă, Mtii Parâng , în condițiile în care, în zona, nu a nins mai mult de 10 cm, pe un sol aproape curățat de zăpadă veche.
foto Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8418 0.0010
USD Dolarul SUA 4.2893 0.0177
GBP Lira sterlina 5.4092 -0.0007
CHF Francul elvetian 4.5555 0.0018
XAU Gramul de aur 249.1146 0.0359