Sfaturi de la Prefectura Prahova pentru minivacanța de “Sfanta Maria Mare”

11 Aug 2017 11:18
Sfaturi de la Prefectura Prahova pentru minivacanța de “Sfanta Maria Mare”
Avand in vedere inceperea minivacantei de “Sfanta Maria Mare”, in perioada 11 - 15 august 2017, Institutia Prefectului transmite o serie de recomandari cu caracter general cetatenilor judetului, cat si celor veniti ca oaspeti sau aflati in tranzit:
• Celor care se deplaseaza pe drumurile publice, avand in vedere traficul intens specific unor astfel de perioade, le sugeram prudenta in condusul autovehiculelor si respectarea indicatiilor agentilor rutieri, cat si a semnelor si regulilor de circulatie;
• Persoanele amatoare de drumetie sunt rugate sa nu se abata de la traseele indicate si marcate si sa nu foloseasca pentru campare decat locatiile special amenajate, cu respectarea reglementarilor antiincendiu. Este necesar sa se actioneze cu prudenta pentru evitarea unor posibile intalniri cu animale salbatice periculoase, in special ursi, a caror prezenta a fost semnalata cu frecventa in zonele Cheia, Sinaia, Busteni, Azuga, Comarnic, Valea Doftanei, Telega.
• Deoarece pe perioada minivacantei este in vigoare un cod galben de canicula, rugam sa se tina cont de prevederile mentionate in “Masuri de prevenire pentru perioadele caniculare”, ce pot fi accesate inclusiv de pe telefonul mobil pe adresa www.prefecturaprahova.ro .

Cu acest prilej, Institutia Prefectului – Judetul Prahova informeaza publicul asupra faptului ca efectivele de politie, jandarmerie, ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, precum si echipele de control ale Directiei de Sanatate Publica, ale Directiei Sanitar Veterinare si Siguranta Alimentelor, ale Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor si ale Inspectoratului Teritorial de Munca se vor afla pe teren, la datorie.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0009
USD Dolarul SUA 4.1456 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0082
CHF Francul elvetian 4.5464 -0.0019
XAU Gramul de aur 254.7806 -0.5218