SGU planteaza in aceasta perioada flori bienale si arbusti si vinde crizanteme

02 Nov 2017 10:22
În scopul de a imprima un aspect plăcut obiectivelor arhitectural peisagistice din municipiu, SC Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești SRL derulează activități specifice sezonului de toamnă, precum: amenajarea/reamenajarea spațiilor verzi aflate în admnistrarea societății; tăieri de corecție și doborâri arbori; plantarea materialului dendrologic și floricol caracteristic acestei perioade a anului.

Astfel, până în acest moment, au fost plantate circa 200.000 flori bienale din speciile bellis, miosotis, viola. Activitățile vor continua cu plantarea arbuștilor rășinoși și foioși (buxus, tuia, ienupăr, mahonia, hibiscus, spiraea etc) și, ulterior, cu plantarea de arbori (salcie, plop, paulownia, catalpă, frasin), fiind disponibili aprox. 42.500 arbuști (pentru plantare izolată și în gard viu) și aprox. 1.500 buc arbori.

Pe această cale, aducem la cunoștința cetățenilor că în serele societății sunt disponibile, spre comercializare, atât flori tăiate cât și plante la ghiveci. În acest sezon, din categoria florilor tăiate, există un disponibil de 300-500 fire din specia crizantemă, fiind comercializate la tariful de 1,20 lei (TVA inclus)/buc.
Pentru a obține mai multe detalii în acest sens, vă rugăm să apelați nr. de telefon 0244/574.469 sau să vă deplasați la sediul societății noastre din strada Mircea cel Bătrân nr.81.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8730 -0.0007
USD Dolarul SUA 4.1185 0.0050
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0212
CHF Francul elvetian 4.5396 -0.0091
XAU Gramul de aur 253.9661 0.3176