SGU Ploiesti: Acțiuni de îndepărtare a ambroziei

20 Sep 2018 09:43
SGU Ploiesti: Acțiuni de îndepărtare a ambroziei
SGU Ploiești SRL aduce la cunoștința opiniei publice faptul că, la inițiativa Uniunii Asociațiilor de Proprietari (UAP) Prahova, o echipă mixtă, formată din reprezentanți ai SGU Ploiești SRL, RASP Ploiești precum și președintele UAP Prahova, dl. Eugen Cristescu, s-a deplasat în teren pentru a identifica zonele verzi, de pe domeniul public, pe care este prezentă ambrozia.

Astfel, în prezenta șefului Serviciului Spații Verzi al SGU Ploiești, precum și a inspectorului RASP, responsabil cu verificarea activității serviciului anterior menționat, au fost inventariate perimetrele verzi pe care s-a intervenit pentru îndepărtarea plantei respective, precum și zonele unde urmează a se derula lucrări specifice în acest sens.

În urma evaluărilor în teren, s-a constatat că planta a fost îndepărtată din următoarele zone: Parc Mihai Viteazul, Parc Câineni, str. Tânărul Muncitor, str. Harpei, str. Sabinelor, str. G-ral Dragalina, str. Cameliei bl.32, str. Cătinei bl.27, B-dul Republicii bl.207, str. Bahluiului (parcări), Aleea Strejnic bl.A6, A7, A8, str. G-ral Eremia Grigorescu bl.94,95, Aleea Vărbilău, str. Mărășești-zonă pasaj suprateran, str. Arhip Nicolae și lizieră Nord( ambele în zona conductelor).

Totodată, s-au stabilit zonele în care se va acționa, în perioada următoare, și anume: str. Crișan-spate bl.135, zona verde aferentă Gării de Vest, Palatul Culturii, Cartier Mitică Apostol, str. Libertății, B-dul Petrolului, Cartier Albert, Bariera București (zona verde cuprinsă între str. Industriei și Cartier Mimiu).

În același timp, precizăm că, pentru terenurile care nu aparțin domeniului public și cele care nu sunt în administrarea societății, se va derula procedura corespunzătoare identificării proprietarilor, în conformitate cu legislația în vigoare.

Menționăm faptul că, aceste acțiuni au avut loc ca urmare a sesizărilor primite din partea cetățenilor, atât la sediul UAP Prahova cât și la dispeceratele SGU Ploiești (0244/977) și RASP Ploiești (0244/984).
sursa: comunicat SGU Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677