Și copiii din Prahova susțin echipa României pe Arena Națională - FOTO

15 Oct 2019 22:16
Partida România-Norvegia din preliminariile Euro 2020 se disputa în aceste momente fără spectatori, în urma deciziei UEFA. Însă copiii sub 14 au putut intra gratis la meciul început la ora 21:45.
Așa se face că și grupuri numeroase de copii din Prahova se află pe Arena Națională pentru a susține echipa României. Printre acestea se numără și copiii Fundației Bucuria Ajutorului din Urlați, mai mulți copii din Ploiești, Blejoi, dar și de la Liceul Tehnologic "Carol I" comuna Valea Doftanei.


Sursa foto: facebook


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Curs valutar
EUR Euro 4.8387 -0.0011
USD Dolarul SUA 4.3203 0.0091
GBP Lira sterlina 5.4094 -0.0231
CHF Francul elvetian 4.5005 0.0186
XAU Gramul de aur 237.1382 -1.0902