UPDATE: Femeia a fost gasita intr-o poiana. Si din Surani a disparut o femeie! Sunati la 112, daca o vedeti!

07 May 2018 16:15
UPDATE: Femeia a fost gasita intr-o poiana. Si din Surani a disparut o femeie! Sunati la 112, daca o vedeti!
Politistii au fost sesizati despre faptul ca Mocanu Florica, de 35 de ani, din Surani, a plecat de la domiciliu si nu a mai revenit.
Semnalmente: inaltime 1, 65 - 1, 70, greutate 45kg, constitutie astenica, par saten, lung, ochi negri.
La momentul disparitiei era imbracata cu bluza de trening de culoare rosie, pantaloni negri, papuci din plastic de culoare albastra.
Persoanele care pot oferi date si informatii cu privire la persoana dispărută sunt rugate sa anunte cea mai apropiata de politie sau sa sune la 112.
UPDATE: Potrivit IJP Prahova, femeia a fost gasita intr-o poiana. Se afla in afara oricarui pericol.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0009
USD Dolarul SUA 4.1456 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0082
CHF Francul elvetian 4.5464 -0.0019
XAU Gramul de aur 254.7806 -0.5218