Si pompierii prahoveni intervin pentru lichidarea incendiului de vegetație uscată și litieră de pădure, produs în comuna Arefu

23 Apr 2018 08:52
Potrivit unui comunicat de presa, pentru stingerea incendiului de vegetație uscată și litieră de pădure, produs în comuna Arefu, zona Cetatea Poienari, IGSU a suplimentat forțele de intervenție cu aproape 100 de pompieri din ISU BIF, ISU BV, ISU PH, ISU SB, ISU TR și USISU Ciolpani
Astfel, in zona intervin si 18 pompieri de la ISU Prahova.
De asemenea, din cadrul ISU Argeș sunt mobilizați 100 de salvatori care acționează permanent pentru lichidarea focarelor, iar Inspectoratul General de Aviație din MAI a pus la dispoziție 2 elicoptere dotate cu dispozitive de stingere, tip Bambi Bucket.

Pe durata nopții trecute, au fost continuate misiunile de stingere, iar în această dimineață a fost efectuat un zbor de survol în zonă. În funcție de focarele identificate, vor fi stabilite direcțiile de acțiune pentru perioada următoare.

Intervenția se realizează cu dificultate din cauza ariei mari de acțiune, accesului îngreunat și cantităților limitate de apă din pădure. La fața locului au fost deplasate 3 containere tip Multirisc, care au în componență pompe manuale portabile - utilizate de pompieri la stingerea incendiilor de pădure.
Sursa foto: facebook/ISU Arges

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677