SILVIU CRÎNGAȘU ESTE NOUL DIRECTOR AL CLUBULUI SPORTIV MUNICIPAL PLOIEȘTI!

07 Sep 2017 13:20
SILVIU CRÎNGAȘU ESTE NOUL DIRECTOR AL CLUBULUI SPORTIV MUNICIPAL PLOIEȘTI!
Începând de astăzi, Silviu Crîngașu este noul director al Clubului Sportiv Municipal Ploiești. În vârstă de 57 de ani (născut pe 7 martie 1960), Silviu Crîngașu a fost angajat recent în funcția de consilier pe probleme de sport al Primarului Ploieștiului, Adrian Dobre, și a fost detașat, începând de astăzi, în funcția de director al CSM Ploiești.
Silviu Crîngașu este absolvent al facultății de Management în Sport din cadrul Universității "Spiru Haret", din București, și masterand al Universității de Petrol și Gaze Ploiești, specializarea "Administrație Publică și Integrare Europeană".
Ca sportiv, a fost fotbalist la juniorii și seniorii FC Petrolul Ploiești, cu care a reușit o promovare în Divizia A sub comanda lui Mircea Dridea, evoluând, de-a lungul carierei, și la CFR Timișoara, Chimia Brazi și Metalul Plopeni. A fost arbitru de fotbal, făcând, timp de zece ani, parte din lotul divizionar B.
Din 2005, este președintele Asociației Județene de Fotbal Prahova, în luna februarie a acestui ani primind votul alegătorilor pentru un mandat de încă 4 ani.
Silviu Crîngașu își va expune planurile legate de Clubul Sportiv Municipal Ploiești în cadrul unei conferințe de presă ce va fi organizată săptămâna viitoare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677