Sinaia are o campioana nationala la slalom, categoria U18

14 Mar 2019 19:45
Sportiva de la Club Sportiv Carpati Sinaia, Madalin Preda, a reusit sa aduca aurul in Perla Carpatilor. Sinaianca a devenit campioana nationala la slalom, categoria U18. In plus, tanara a obtinut si alte medalii.
" A (și am) crezut în ea. A avut atitudine, a muncit, a visat, iarăși a muncit și a fost încrezătoare în forțele și talentul ei. Iar astăzi este CAMPIOANĂ! Plus alte 4 clasări pe podium!!!🥈🥉
Mădălina PREDA a demonstrat la Campionatele Naționale de schi de anul acesta că este o ÎNVINGĂTOARE! 🥇CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ la slalom, categoria U18, 🥈🥈vicecampioană națională la super-combinată și la slalom uriaș, 🥉medalie de bronz la proba de combinată alpină, Mădălina a reușit ceea ce și-a propus: să fie printre laureați, să aducă bucurie clubului și orașului, să își dovedească talentul și perseverența", au scris reprezentantii clubului.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677