Sinaia, peste hotare. În Kusadasi a fost inaugurat parcul "Sinaia"

16 Mar 2019 10:29
Primarul din Kusadasi, Özer Kayali, a inaugurat joi, parcul "Sinaia". Un loc de promenadă și de joacă modern a fost făcut în celebra stațiune având în vedere buna colaborare dintre cele două orașe înfrățite. De altfel, în Sinaia este o stradă numită Kusadasi.

"În cunoscuta stațiune Kusadasi te poți plimba prin parcul “Sinaia”. Ieri, 14 martie, Primarul Özer Kayali, alături de alți oficiali români și locali, a inugurat un parc pentru a recunoște și întări legaturile de prietenie dintre cele două orașe înfrățite. La noi în oraș există deja o stradă denumită după cunoscuta stațiune turcă și de aceea prietenii de acolo au dorit în schimb să aducă o parte din Sinaia la ei", a anunțat Primăria Sinaia.

foto Primăria Sinaia

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Bună seara! Sunt profesor pentru învațamântul primar la o școală din București si aș dori să particip, împreună cu copiii de la clasă, la festivalul de anul acesta , cu un dans popular. Ne puteți trimite regulamentul de anul acesta? Mulțumesc mult!
Bună ziua! Aveți locuri vacante?
Felicitari pt ac initiativa. Poate continuati si cu alte cladiri neutilizate in prezent.
Cum putem afla in ce perioada se fac inscrierile.
am nevoie de reparat casa ca nu pot locui in ia deoarece ia cazut o parte din acoperis si nu am posibilitate pentru a o repara eu sint vaduva si acum stau cu copii in chirie va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati am si 5 nepoti foarte mici cel mai mic are 6 luni daca vreti sa ma ajutati va rog contactatima
Curs valutar
EUR Euro 4.7509 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1988 0.0000
GBP Lira sterlina 5.5172 0.0000
CHF Francul elvetian 4.2187 0.0000
XAU Gramul de aur 177.1757 0.0000