Sinaia "turează" motoarele. Vine CAMPIONATUL NAȚIONAL DE VITEZĂ ÎN COASTĂ

07 Jul 2017 11:46
Sinaia "turează" motoarele. Vine  CAMPIONATUL NAȚIONAL DE VITEZĂ ÎN COASTĂ
În perioada 21-23 iulie, Sinaia va găzdui Trofeul Sinaia, CAMPIONATUL NAȚIONAL DE VITEZĂ ÎN COASTĂ , o competiție care a devenit deja tradiție și care atrage cei mai buni piloți din țară.
Înscrierile pentru această competiție au început deja și se vor finaliza pe 14 iulie.
Competiția se va desfăşura pe un traseu cu următoarele caracteristici:
Locul desfăşurării: Sinaia
Sector de drum: str. Manastirii, Furnica, Calea Codrului, Drumul Nou al Cotei
1400
Lungime: 3015,2 m
Pantă maximă: 8%
Diferenta nivel: 163,3 m
Locul startului: intersectia dintre str.O.Goga, cu str.Manastirii si str.Eroilor
Locul sosirii: intersectia dintre str.Calea Codrului cu str.Drumul Nou al Cotei
1400 +260 m.
Potrivit fras.ro, viteza în coastă reprezintă una dintre cele mai accesibile forme de motorsport, fiind totodată și una dintre cele mai vechi discipline sportive automobilistice atestate în România. Într-o cursă de viteză în coastă fiecare concurent urmărește să obțină cel mai scurt timp (de unde termenul de viteză) pe un traseu de asfalt cu diferență de nivel parcurs în urcare (de aici și denumirea de „coastă”). Startul se dă individual, la interval de 30 de secunde sau 1 minut, fiecare concurent fiind singur pe traseu. Spre deosebire de raliuri, cursele de viteză în coastă necesită doar prezența pilotului, printre automobilele prezente la start regăsindu-se și monoposturi.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8750 0.0028
USD Dolarul SUA 4.1874 -0.0009
GBP Lira sterlina 5.3319 0.0010
CHF Francul elvetian 4.5137 -0.0070
XAU Gramul de aur 251.0994 1.8438