Sinaia "turează" motoarele. Vine CAMPIONATUL NAȚIONAL DE VITEZĂ ÎN COASTĂ

16 Aug 2018 20:25
Sinaia "turează" motoarele. Vine  CAMPIONATUL NAȚIONAL DE VITEZĂ ÎN COASTĂ
În perioada 21-23 iulie, Sinaia va găzdui Trofeul Sinaia, CAMPIONATUL NAȚIONAL DE VITEZĂ ÎN COASTĂ , o competiție care a devenit deja tradiție și care atrage cei mai buni piloți din țară.
Înscrierile pentru această competiție au început deja și se vor finaliza pe 14 iulie.
Competiția se va desfăşura pe un traseu cu următoarele caracteristici:
Locul desfăşurării: Sinaia
Sector de drum: str. Manastirii, Furnica, Calea Codrului, Drumul Nou al Cotei
1400
Lungime: 3015,2 m
Pantă maximă: 8%
Diferenta nivel: 163,3 m
Locul startului: intersectia dintre str.O.Goga, cu str.Manastirii si str.Eroilor
Locul sosirii: intersectia dintre str.Calea Codrului cu str.Drumul Nou al Cotei
1400 +260 m.
Potrivit fras.ro, viteza în coastă reprezintă una dintre cele mai accesibile forme de motorsport, fiind totodată și una dintre cele mai vechi discipline sportive automobilistice atestate în România. Într-o cursă de viteză în coastă fiecare concurent urmărește să obțină cel mai scurt timp (de unde termenul de viteză) pe un traseu de asfalt cu diferență de nivel parcurs în urcare (de aici și denumirea de „coastă”). Startul se dă individual, la interval de 30 de secunde sau 1 minut, fiecare concurent fiind singur pe traseu. Spre deosebire de raliuri, cursele de viteză în coastă necesită doar prezența pilotului, printre automobilele prezente la start regăsindu-se și monoposturi.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Aveti si medic ptr consult si recomandari de tratament ?
iata ce se intampla la rafinaria ASTRA, caz penal! sefii dau indicatii pretioase sa se incendieze batalurile de carburanti ce filtre antipoluare, ce grija pentru cei care inhaleaza fumul, ce protectie a naturii! pe acestia ii apara gratiela cu oug=ul dat luna asta, impotriva initiativei civice!!! În clip se vede cine a provocat incendiul, cu intenție, folosind arzătorul și cu extintorul lângă ei.
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Buna seara.m ar interesa un tort in forma de cifre pentru data de 3 august(pret,livrare la domiciliu,etc)
Curs valutar
EUR Euro 4.6282 -0.0328
USD Dolarul SUA 3.9551 -0.0492
GBP Lira sterlina 5.2026 -0.0635
CHF Francul elvetian 3.9909 -0.0415
XAU Gramul de aur 156.6016 -4.1587