Sinăienii ar putea să nu mai meargă la Bușteni dacă au nevoie la Trezorerie

24 Sep 2020 10:24
Sinăienii ar putea să nu mai meargă la Bușteni dacă au nevoie la Trezorerie
Sinăienii ar putea să nu mai meargă la Bușteni dacă au nevoie la Trezorerie. În această dimineață, Vlad Oprea, primarul din Sinaia, a anunțat că *aducem sediul ANAF înapoi la Sinaia*.
Autoritățile din Sinaia au trimis o adresă către Agenția Națională de Administrare Fiscală, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Ploiești, prin care au solicitat mutarea Serviciului Fiscal al Trezoreriei de la Bușteni la Sinaia. Instituția a trimis un acord de principiu și a precizat și de ce:
- numărul contribuabililor din Sinaia este mult mai mare decât în Bușteni și Azuga
- veniturile insituțiilor publice arondate orașului Sinaia sunt mai mari decât cele din Bușteni și Azuga
- veniturile contribuabililor arondați orașului Sinaia sunt mai mari decât cele din Bușteni și Azuga.
ANAF Prahova cere să vadă spațiul în care ar urma să funcționeze Serviciului Fiscal Orășenesc.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8741 0.0010
USD Dolarul SUA 4.1264 0.0040
GBP Lira sterlina 5.3742 -0.0146
CHF Francul elvetian 4.5376 -0.0097
XAU Gramul de aur 252.0199 -0.3063