Șoc în Prahova! Un nou-născut, aruncat în toaletă! Copilul se aude plângând! UPDATE: Fătul a fost scos și trăiește. UPDATE 2: Copilul a intat în stop cardio-respirator. UPDATE 3: Copilul nu a supraviețuit

30 Aug 2017 13:31
 Șoc în Prahova! Un nou-născut, aruncat în toaletă! Copilul se aude plângând! UPDATE: Fătul a fost scos și trăiește. UPDATE 2: Copilul a intat în stop cardio-respirator. UPDATE 3: Copilul nu a supraviețuit
Medicii de Serviciul de Amblanță Județean Prahova au fost solicitați să acorde ajutor unui nou-născut care se pare că a fost aruncat în toaletă. S-a întâmplat în localitatea prahoveană Gorgota. Se pare că fătul se aude plngând.

Vom reveni cu detalii!

UPDATE:
Potrivit ISU Prahova, nou-născutul a fost scos din toaletă de polițiștii din localitate înaintea sosirii echipajelor și că acesta trăiește. Nu se cunosc împrejurărie în care făcut a ajuns în toaleta din curte.


Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, polițiștii din Gorgota au fost informați de către medicii Maternității din Ploiești că o femeie care avea semnele unei nașteri s-a prezentat la spital.
" Polițiștii s-au dus acasă să verifice. Au auzit nou născutul plângând. Era în toaletă. L-au salvat. Trăiește. Au fost demarate cercetări pentru a se stabili cum a ajuns acolo", a spus Raluca Brezeanu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

Polițiștii au fost cei care au cerut ajutor Ambulanței și pompierilor SMURD.

" Am fost solicitați la un nou născut aruncat în wc la Gorgota. Plângea", a declarat purtătorul de cuvânt al Servicului de Ambulanță Județean Prahova, George Duță.


" Nu știm dacă a fost intenționat sau accidental aruncat acolo. Cert e că avea încă placenta și era în toaleta din spatele curții", a adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Florin Chivu

UPDATE 2: Nou-născutul găsit aruncat în toaleta unei case din Gorgota a intrat în stop cardio-respirator.

UPDATE3: Copilașul aruncat în toaletă a murit. Poliția a deschis o anchetă pentru omor.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8703 -0.0029
USD Dolarul SUA 4.0980 -0.0033
GBP Lira sterlina 5.4738 -0.0082
CHF Francul elvetian 4.4902 -0.0168
XAU Gramul de aur 239.0541 -7.0572