Șoc în Prahova! Un nou-născut, aruncat în toaletă! Copilul se aude plângând! UPDATE: Fătul a fost scos și trăiește. UPDATE 2: Copilul a intat în stop cardio-respirator. UPDATE 3: Copilul nu a supraviețuit

30 Aug 2017 13:31
 Șoc în Prahova! Un nou-născut, aruncat în toaletă! Copilul se aude plângând! UPDATE: Fătul a fost scos și trăiește. UPDATE 2: Copilul a intat în stop cardio-respirator. UPDATE 3: Copilul nu a supraviețuit
Medicii de Serviciul de Amblanță Județean Prahova au fost solicitați să acorde ajutor unui nou-născut care se pare că a fost aruncat în toaletă. S-a întâmplat în localitatea prahoveană Gorgota. Se pare că fătul se aude plngând.

Vom reveni cu detalii!

UPDATE:
Potrivit ISU Prahova, nou-născutul a fost scos din toaletă de polițiștii din localitate înaintea sosirii echipajelor și că acesta trăiește. Nu se cunosc împrejurărie în care făcut a ajuns în toaleta din curte.


Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, polițiștii din Gorgota au fost informați de către medicii Maternității din Ploiești că o femeie care avea semnele unei nașteri s-a prezentat la spital.
" Polițiștii s-au dus acasă să verifice. Au auzit nou născutul plângând. Era în toaletă. L-au salvat. Trăiește. Au fost demarate cercetări pentru a se stabili cum a ajuns acolo", a spus Raluca Brezeanu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

Polițiștii au fost cei care au cerut ajutor Ambulanței și pompierilor SMURD.

" Am fost solicitați la un nou născut aruncat în wc la Gorgota. Plângea", a declarat purtătorul de cuvânt al Servicului de Ambulanță Județean Prahova, George Duță.


" Nu știm dacă a fost intenționat sau accidental aruncat acolo. Cert e că avea încă placenta și era în toaleta din spatele curții", a adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Florin Chivu

UPDATE 2: Nou-născutul găsit aruncat în toaleta unei case din Gorgota a intrat în stop cardio-respirator.

UPDATE3: Copilașul aruncat în toaletă a murit. Poliția a deschis o anchetă pentru omor.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Felicitări, cu seriozitate și perseverență, mereu se va ridica valoarea liceului, a cadrelor didactice și a absolvenților lui !
Sunt una din multele chimiste care su avut o ca idol. I am fost vecina si prietena de peste 30 ani. Cu toate ca nu am fost eleva domniei sale ne a unit in aceasta prietrnie pasiunea pentru chimie. Un specialist in a preda chimia tinerlor intr un mod original care te făcea sa iubesti aceasta materie. Lucra pentru editarea manualelor cu pasiune si dedicare cum nu am intalnit in lunga mea activitate de project manager in proiectarea instalatiilor din rafinarii. A fost un om de o moralitate desavarsita. profesorul Olga Petrescu = profesorul Nenitescu, pentru noi chimistii. Stimata Doamna si prietena Olga imi vei lipsi. Dumnezeu sa te aibă in paza. Sa ajungi cu liniste in lumea vesniciei.
Doamna profesoară Olga Petrescu a fost sufletui întâlnirii noastre de 45 de ani de la terminarea liceului.Imi exprim regretul pentru pierderea pe care am suferit-o noi toți elevii Colegiului Național I.L.Caragiale din Ploiesti Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Curs valutar
EUR Euro 4.9259 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0492 -0.0308
GBP Lira sterlina 5.7056 0.0286
CHF Francul elvetian 4.4955 0.0014
XAU Gramul de aur 239.1391 0.3671