SOC! O profesoară de matematică a unui colegiu din Ploiești a fost înjunghiată de un tânăr

29 Jan 2019 13:32
Ca șocant la un colegiu din Ploiești. O profesoară de matematică in varsta de 43 de ani a Colegiului Spiru Haret din municipiu a fost înjunghiată de un tânăr. În aceste momente, victima primește îngrijirile medicale necesare. Potrivit Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, femeia are o plaga injunghiata abdominala stabila hemodinamic. Ea a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti.

UPDATE: Conform Politiei Prahova, incidentul s-a întâmplat în fața cancelariei. Femeia a fost injunghiata cu un cutit in abdomen.
Cutitul a fost gasit la fata locului. Din primele date, el este fost elev al liceului.

UPDATE: Potrivit unor surse, tanarul care a injunghiat-o pe profesoara are 22 de ani si este fost elev al unitatii de invatamant. Se pare ca in momentul atacului se afla in stare de ebrietate. Conform IJJ Prahova, persoana a fost urmărită și imobilizată de patrula de jandarmi.


UPDATE: Jandarmii l-au imobilizat pe tanar la aproximativ 25-30 metri de intrarea în instituția de invatamant. Potrivit IJJ PH, pe timpul urmăririi persoana in cauza a lovit cu pumnul parbrizul unui autoturism parcat în zona. După imobilizare la controlul corporal și al bagajelor au fost găsite asupra acestuia următoarele: - un cuțit de bucătărie cu lama de 10 cm, un toporas cu coada metalica, o teslă cu coada metalica, un patent, o foarfeca, un PET de 2 l tăiat in care se aflau cuie, o sticla de 0,5 l cu alcool , cu miros specific de țuică , consumat din el. Persoana in cauza cât și bunurile găsite asupra sa ai fost predate organelor de urmărire penală și probarea faptei comise.
Foto: 4 si 5 IJJ PH

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677