Șocant. Fetițe violate de propriul tată. Bărbatul a fost reținut

21 Feb 2019 07:35
Șocant. Fetițe violate de propriul tată. Bărbatul a fost reținut
Un bărbat de 35 de ani, din Ariceștii Rahtivani, a fost reținut de polițiști după ce este bănuit că timp de aproape un an, de mai multe ori, și-a violat propriile fetițe, în vârstă de 6 și 9 ani. Poliția Prahova a deschis un dosar penal pentru viol iar individul urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Se pare că mama fetițelor nu știa coșmarul prin care trec minorele. Ele au ajuns acum într-un centru de protecție.

foto cu caracter ilustrativ: Reporter NTV

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Cârcotașilor pro Statescu nu vă mai saturați de denigrat? De ce nu a făcut Statescu?
Ai dracu cârcotași care ati fost si sunteti cu Stătescu tot vă place să haliți cu lopata rahat ala cu crama de vinuri nu se lasă dar i i pregatesc niste surprize si lui si lui ăla care i o suge anume lui stăpânul lui .Bine omul e repetent in gandire.
Vedem spectacolele in desfasurare, pentru ca locuim intr-o zona apropiata aerodromului, respectiv Malul Rosu. Cum putem afla dijn timp? Vrem sa venim cu nepotii.
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Curs valutar
EUR Euro 4.7576 0.0096
USD Dolarul SUA 4.1938 -0.0043
GBP Lira sterlina 5.4657 0.0388
CHF Francul elvetian 4.1895 0.0090
XAU Gramul de aur 181.3376 1.9451