Șocant. Fetițe violate de propriul tată. Bărbatul a fost reținut

20 Aug 2018 21:23
Șocant. Fetițe violate de propriul tată. Bărbatul a fost reținut
Un bărbat de 35 de ani, din Ariceștii Rahtivani, a fost reținut de polițiști după ce este bănuit că timp de aproape un an, de mai multe ori, și-a violat propriile fetițe, în vârstă de 6 și 9 ani. Poliția Prahova a deschis un dosar penal pentru viol iar individul urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Se pare că mama fetițelor nu știa coșmarul prin care trec minorele. Ele au ajuns acum într-un centru de protecție.

foto cu caracter ilustrativ: Reporter NTV

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
aveti sau veti avea contract cu casele de pensii?
Aveti si medic ptr consult si recomandari de tratament ?
iata ce se intampla la rafinaria ASTRA, caz penal! sefii dau indicatii pretioase sa se incendieze batalurile de carburanti ce filtre antipoluare, ce grija pentru cei care inhaleaza fumul, ce protectie a naturii! pe acestia ii apara gratiela cu oug=ul dat luna asta, impotriva initiativei civice!!! În clip se vede cine a provocat incendiul, cu intenție, folosind arzătorul și cu extintorul lângă ei.
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Curs valutar
EUR Euro 4.6282 -0.0328
USD Dolarul SUA 3.9551 -0.0492
GBP Lira sterlina 5.2026 -0.0635
CHF Francul elvetian 3.9909 -0.0415
XAU Gramul de aur 156.6016 -4.1587