Sofer incatusat de politistii rutieri din Ploiesti. Afla ce a facut

20 Oct 2017 10:25
Sofer incatusat de politistii rutieri din Ploiesti. Afla ce a facut
Un accident rutier, soldat doar cu pagube materiale, s-a petrecut in aceasta dimineata, in Ploiesti. Pe Soseaua Nordului, aproape de intersecția cu strada Găgeni, un autoturism a intrat în scuarul stației de tramvai. Nimeni nu a fost ranit. Ce a urmat? Soferul , de 40 de ani, din Scorteni, a refuzat sa sufle in etilotest.
Barbatul a devenit recalcitrant, motiv pentru care a fost încătușat la fata locului și condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sange. Acolo s-a manifestat agresiv verbal fata de personalul medical, fapt pentru care a fost sancționat cu amendă de 2.000 de lei. Continuând să refuze testarea pentru alcool, in cauza a fost întocmit dosar penal.
Parchetul a opinat favorabil cu privire la reținerea acestuia, urmând că polițiștii Biroului Rutier Ploiesti sa procedeze în consecinta.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8747 0.0001
USD Dolarul SUA 4.1588 0.0063
GBP Lira sterlina 5.4016 0.0135
CHF Francul elvetian 4.5641 0.0093
XAU Gramul de aur 251.2556 -1.8434