Șofer urmărit la Lipănești de un echipaj de poliție/Cine era la volan

09 Apr 2020 10:56
Șofer urmărit la Lipănești de un  echipaj de poliție/Cine era la volan
O fată de 14 ani s-a gândit să plece la plimbare. A avut neșansa însă să dea de un echipaj de poliție. Potrivit Poliției Prahova, marți, în jurul orei 23:10, patrula de ordine publică din cadrul Poliției orașului Boldești-Scăeni a observat un auto ce se deplasa pe raza comunei Lipănești.
*Acesta nu a oprit la semnalul polițiștilor, fiind depistat ulterior pe o stradă din localitate. În urma verificărilor efectuate, a fost identificat și conducătorul auto, în persoana unei minore în vârstă de 14 ani, care ar fi luat vehiculul din curtea mătușei sale, fără consimțământul acesteia pentru a se plimba. La vederea polițiștilor s-ar fi speriat, motiv pentru care și-ar fi continuat deplasarea și pierzând controlul asupra direcției de mers a intrat în coliziune cu porțile unui imobil, după care a părăsit locul evenimentului rutier*, a precizat Politia Prahova. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și furt în scop de folosință.
foto ilustrativ https://www.dejeanul.ro/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677