Șoferii care efectuează activități de tip ,,taxi-pirat”, în atenția polițiștilor.

12 Jun 2019 08:27
Șoferii care efectuează activități de tip ,,taxi-pirat”, în atenția polițiștilor.
intru-un comunicat de presa al Politiei Prahova se arata ca “​Doi conducători auto au fost depistați, ieri, în timp ce efectuau transport rutier public de persoane ilegal, de către polițiștii câmpineni care desfășurau o acțiune la nivelul Municipiului Câmpina .
​În dimineața zilei de 10 iunie a.c., polițiști au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 65 ani din localitatea Brebu Mînăstirei, transportând trei pasageri, contra cost, pe ruta Câmpina-Brebu, fără a deţine autorizaţie taxi.
​În după-amiaza aceleiași zile, un alt prahovean în cârstă de 70 ani din comuna Șotriile, a fost identificat în timp ce transporta fără a deţine autorizaţie taxi, patru persoane pe ruta Câmpina-Şotrile, tot contra cost.
​Ambii conducători auto au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1000 lei fiecare, precum și cu reținerea certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor de
înmatriculare, în vederea suspendării dreptului de utilizare a vehiculului în cauză pe o perioadă de 6 luni.”

Foto cu caracter ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Sunt bucuros ca se organizează in România expoziții de bonsai. Însă ar trebui mai mult promovată asemenea știre deoarece încă foarte mulți romani considera ca bonsai este o specie anume de planta. Abia aștept sa vizitez aceasta grădina cu bonsai
Multumesc pentru informatii.Foarte utile pentru familia mea.Ne-am propus ca la sfarsitul acestei luni sa incepem o cura de 10 bai in statiunea Tintea.foarte buna initiativa de a pune pe net aceste informatii. Va felicit !
Buna ziua,se mai fac angajari la dv?
Curs valutar
EUR Euro 4.7224 0.0025
USD Dolarul SUA 4.1521 -0.0020
GBP Lira sterlina 5.2788 0.0087
CHF Francul elvetian 4.2433 -0.0098
XAU Gramul de aur 187.3748 -0.5404