Soferii din Campina aflati sub influența băuturilor alcoolice, in vizorul politistilor, noaptea trecuta

18 May 2019 08:42
Comunicat de presa IJP Prahova: Azi noapte, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Câmpina, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier, și Secției Rurale nr. 4 Câmpina, au desfășurat o acțiune rutieră în localitățile arondate Poliției Municipiului Câmpina.
Acțiunea a avut ca scop prevenirea și combaterea conducerii de autovehicule, de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice.

În acest sens, au fost controlate 120 de vehicule și au fost efectuate 73 de testări cu aparatul etilotest.

Cu această ocazie, un conducător auto a rămas fără permis pentru o perioadă de 90 de zile, și au fost aplicate și alte 18 sancțiuni la pentru neregulile constatate la regimul circulației rutiere, dintre care amintim, 3 abateri pentru nepurtarea centurii de siguranță și
5 abateri pentru lipsa documentelor prevăzute de lege.

Valoarea totală a amenzilor aplicate depășește suma de 5500 de lei.


În scopul prevenirii accidentelor pe drumurile publice, polițiștii rutieri vor desfășura și în continuare activități cu forțe mărite .

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Sunt bucuros ca se organizează in România expoziții de bonsai. Însă ar trebui mai mult promovată asemenea știre deoarece încă foarte mulți romani considera ca bonsai este o specie anume de planta. Abia aștept sa vizitez aceasta grădina cu bonsai
Multumesc pentru informatii.Foarte utile pentru familia mea.Ne-am propus ca la sfarsitul acestei luni sa incepem o cura de 10 bai in statiunea Tintea.foarte buna initiativa de a pune pe net aceste informatii. Va felicit !
Buna ziua,se mai fac angajari la dv?
Curs valutar
EUR Euro 4.7224 0.0025
USD Dolarul SUA 4.1521 -0.0020
GBP Lira sterlina 5.2788 0.0087
CHF Francul elvetian 4.2433 -0.0098
XAU Gramul de aur 187.3748 -0.5404