Soferita prinsa cu viteza de 174 km/h în afara localității Potigrafu

06 Nov 2018 10:33
Soferita prinsa cu viteza de  174 km/h în afara localității Potigrafu
Sâmbătă seara, în timp ce acționau cu aparatul radar TruCam, polițiștii rutieri au depistat o conducătoare auto din București, care circula cu viteză peste limita legală. Nu mai putin de 174 km/h era viteza inregistrata, insa în afara localității Potigrafu. Femeia a fost amendata dar i s-a retinut si permisul de conducere. Duminică, polițiștii au depistat un conducător auto care se deplasa cu viteză excesivă, de această dată radarul înregistrând 103 km/h în localitatea Bucov.
Week-endul trecut, polițiști din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene au executat o serie de acțiuni pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente, cu precădere pentru identificarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule care încalcă regimul legal de viteză, a abaterilor bicicliștilor, precum și pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor. Au aplicat 283 de sancțiuni contravenționale (147 pentru viteză excesivă), în valoare de 94.425 lei, iar ca măsuri complementare, au reținut 14 permise și au retras patru certificate de înmatriculare auto.

foto cu caracter ilustrativ: Giurgiu OnLine

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677