Spectacol caritabil la Șoimari, pentru o familie cu 8 copii

09 May 2019 07:45
Spectacol caritabil la Șoimari, pentru o familie cu 8 copii
Comunicat de presa: Duminică, 12 mai 2019, începând cu ora 15.00 va avea loc la Căminul Cultural din comună Șoimari un spectacol caritabil pentru o familie cu 8 copii, care riscă să rămână sub cerul liber.
Organizatorii, artista Lavinia Bănica, ziaristul Gabriel Dima (www.infoploiesticity.ro) și Primăria Șoimari în coilaborare cu DJ Marian Anghel vor încerca să adune fondurile necesare plății chiriei familiei Pricopiuc care locuiește cu "chirie "într-o casă dărăpănată în comună oimari, propietarul casei (care nu locuiește la aceea adresă) vrea să vândă casa, astfel familia riscă să fie evacuată.
Rezumat:
Doamna Lucica Drăguță Pricopiuc are vârsta în jur de 52 ani și 8 copii, dintre care 3 minori și 5 majori, cu vârste între 12 și 25 ani.
Cele nouă suflete trăiesc și locuiesc în condiții nefavorabile fără curent, gaze și apă, riscând să fie evacuată din casă în care locuiește cu copii, fiindcă nu are bani de chirie.

În anul 2014, doamna Lucica a fost alungată din casa de la Brăila, după decesul soțului, aceasta ajungând la... Șoimari.
Aceasta a găsit un domn, însă proprietarul casei în care locuiește (acum) nu este din zonă, acesta punând casa în vânzare, ceea ce înseamnă că familia este pe pragul de a fi dată afară.
Doamna Lucica NU are un venit stabil, aceasta îngrijind o bătrână, iar copii dânsei muncesc cu ziua.
"Astăzi am fost spre localitatea Șoimari sat Măgura, județul Prahova să ducem familiei defavorizate toate donațiile primite de la voi. Vă mulțumim că v-ați mobilizat într-un timp atât de scurt!
N-o să vorbesc despre sărăcia lucie în care trăiesc oamenii aceștia și despre nevoia de a oferii șanse copiilor din zonele rurale defavorizate. Știți și voi. Vedem zilnic la știri. O să vorbesc despre voi, despre faptul că v-ați luat timp să ne trimiteți donații și gânduri bune. Contează enorm.
", Lavinia Bănica (artist prahovean)
Detalii despre acest caz aici: http://infoploiesticity.ro/social/2488-actiune-umanitara-pentru-o-familie-cu-8-copii-din-localitatea-soimari.html
Peste 20 de artiști din Prahova vor întreține atmosfera.
Va fi un spectacol "maraton "peste 20 de artiști locali vor urca pe scenă, pentru o cauză nobilă.
Aceștia fiind: Lavinia Bănica, GRUPUL VOCAL, GLASURILE PRAHOVENE, Antonia și Ciprian Duda, Delia Dumitrescu, Ana Maria Nedelescu, Monalisa Andreea Moldoveanu, Constantin Valentin, Stanemir Miruna, Crina și Alin David, Miruna Dumitrache, Andreea David, Cosmina Alexandru, Fabiana Vuta, Elena Ene, Dragoș Mihai, Amalia Andreea Dobre, Cerasela CIOCĂNEA.
Parteneri: Consiliul Județean Prahova, DJ Kabal
Parteneri foto: Pufy’s Art și PhotoVideo Studio Ploiești.
Sponsor: PFA BORDUȘEL IRINEL
Sonorizare: DJ Marian Anghel
Parteneri mass-media: StirileProPrahova, Prahova-News.ro, Ziarul Prahova, Valea Prahovei TV, Info Ploiești City.
Prezintă jurnalistul Virgil Rădulescu.
Intrarea este liberă.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677