Spectacol cu muzică și foc, astăzi, la Festivalul Internațional de Teatru din Ploiești

08 Nov 2019 15:31
Spectacol cu muzică și foc, astăzi, la Festivalul Internațional de Teatru din Ploiești
În această seară, la ora 20.30, pe Aleea Pietonală din fața Teatrului „Toma Caragiu” sunteti asteptati la un spectacol cu muzică și foc, semnat HANDPAN PROJECT.
Potrivit reprezentanților Teatrului din Ploiești, proiectul Handpan România își propune să creeze un echilibru între armonia celui mai nou instrument de percuție, handpanul, cu alte instrumente muzicale și momente artistice. Partea muzicală creează un mediu mistic și profund, potrivit pentru spectacolul cu foc susținut de unii dintre cei mai buni jongleri din Estul Europei. Prin fina mânuire a instrumentelor de jonglat, aceștia încântă și poartă publicul într-o lume visătoare, acolo unde omul cunoaște pentru prima dată focul. Aveți ocazia să revedeți spectacolul sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora ora 17.30!
foto Festivalul de Teatru Toma Caragiu Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Buna seara! Este suficienta doar completarea formularului de la scoala sau se mai face inca o inscriere?Deja am completat unul!Seara minunata!
Mulțumim mult pentru susținere!
O initiativa f buna si utila. Am accesat si pagina de facebook Semn de Exclamare. Foarte binevenita!
In cele din urma concertul a avut doi dirijori.Unul cu numele pe afis, altul in fapt.Unul s-a imbolnavit subit( pentru a cata oara?) sub greutatea partiturilor, altul a salvat spectacolul. Unul ramane cu o colectie de afise, altul in inima instrumentistilor si a publicului.
Unde si si cum putem sa ne inscriem in acest proiect?
Curs valutar
EUR Euro 4.7667 -0.0002
USD Dolarul SUA 4.3224 -0.0119
GBP Lira sterlina 5.5647 -0.0093
CHF Francul elvetian 4.3685 -0.0147
XAU Gramul de aur 203.6272 -0.9779