Spectacol nou la Teatrul „Toma Caragiu”: CUSCRII DIN TIRANA

19 Feb 2019 02:59
Spectacol nou la Teatrul „Toma Caragiu”: CUSCRII DIN TIRANA
Actorii teatrului Toma Caragiu din Ploiesti au pregatit un spectacol nou. Acesta se numeste CUSCRII DIN TIRANA si este in regia lui Dragos Campan. Din distributie fac parte Cristina Moldoveanu, Ilie Galea, Theodora Sandu, Otilia Patrascu/Daniela Moldovan, Adrian Ancuta, Iuliu Galea, Dragos Campan, Karl Baker, Ioana Farcas. Cuscrii din Tirana se va juca vineri, 28 septembrie, ora 18:30, si sambata, 29 septembrie, ora 18:30, sala Teatrului „Toma Caragiu”.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Vedem spectacolele in desfasurare, pentru ca locuim intr-o zona apropiata aerodromului, respectiv Malul Rosu. Cum putem afla dijn timp? Vrem sa venim cu nepotii.
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Ma Jolie! Locul ideal din Ploiești unde dacă faci o scurta vizita, nu poți sa nu_l recomanzi!! Locul de unde nu poți ieși fără ceva special, un mic aranjament, o amintire dulce și nu numai!! Felicitări Laurei Banica și tot respectul!! A construit un loc original, superb încărcat cu o energie pozitiva, "" Flori și zâmbete"!!
Felicitări dle primar pt noile proiecte Mulțumim pt tot cea ce faceti pt orasul sinaia
Curs valutar
EUR Euro 4.7401 0.0018
USD Dolarul SUA 4.1850 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.4095 0.0263
CHF Francul elvetian 4.1713 -0.0021
XAU Gramul de aur 178.1720 0.2612