Spectacol plin de culoare, pentru Centrul de primire în regim de urgenţă Cireşarii Ploieşti

04 Apr 2018 10:02
Spectacol plin de culoare, pentru Centrul de primire în regim de urgenţă Cireşarii Ploieşti
Sala Europa a Consiliului Judeţean Prahova a fost plina de culoare. Aici, Info Ploieşti City şi DJ KABAL au organizat un spectacol umanitar. Au fost peste 5 ore de show, pregătit pentru copii din Centrul de Primire în Regim de Urgenţă “Cireşarii “.
Spectacolul caritabil “De Paşte suntem Cireşari”, a fost organizat de ziaristul Gabriel Dima (manager proiect şi publicaţie on-line www.infoploiesticity.ro), Marian Cojocaru (DJ Kabal) în colaborare cu Daniela Pleşea şi Centrul de primire în regim de urgenţă “Cireşarii “(reprezentant Mirela Sterescu) cu sprijinul Consiliului Judeţean Prahova (Preşedinte Bogdan Toader).
Momentele au fost susţinute de: Şcoala de teatru şi dans Dia Fan (profesor –coordonator Diana Uţa), trupele Happy Dance, Rebel Cabaret, AristoCats, Sophy Dance, Just Dance, Dream Cabaret, artiştii de la Clubul Artist, Liviu Marin, Petty Musa, Larisa Necula, Crina David, Ion Petre, Amalia Andreea Dobre, Alin David, Agatha Toma, Fabiana Vuta, Danut Raduta, Dudu, Madalina Cernat, Luciana Matei, Eduard Stoica, Miletta Popă, Lavinia Braşov, Fratele Tase, Vladimir Mareş, Anisia Calciu, şi Teatrul Magic Rothini.
A fost organizată şi o expoziţie de Paşte realizată de deţinuţii de la Penitenciarul Ploieşti.
Suma strânsă din donaţiile financiare a fost de 2187 lei.

foto Facebook
sursa Comunicat de presa Info Ploieşti City

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 -0.0008
USD Dolarul SUA 4.1289 -0.0167
GBP Lira sterlina 5.3552 -0.0365
CHF Francul elvetian 4.5467 0.0003
XAU Gramul de aur 253.0441 -1.7365