Spectacol umanitar cu ocazia Zilei Internaţionale a Conştientizării Autismului, la Ploiesti

02 Apr 2018 15:23
Spectacol umanitar cu ocazia Zilei Internaţionale a Conştientizării Autismului, la Ploiesti
Ziua internațională a conștientizării autismului va fi marcată în această seară la Ploiești printr-un spectacol umanitar. Acesta este organizat de ”Asociația De profesie, OM” în colaborare cu Asociația Valex și Asociația AB Life Start Ploiești. Scopul evenimentului este strângerea de fonduri pentru demararea proiectului Centrul de zi destinat copiilor diagnosticați cu tulburări de spectru autist. Donatiile pornesc de la 10 lei.
Printre artiștii care vor urca pe scena se numara Petty Mușa, Agatha Toma, Mădălina Cernat si Miletta Popa.
Spectacolul umanitar va avea loc astazi, 2 aprilie, la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești începând cu 18:00

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0005
USD Dolarul SUA 4.1525 0.0261
GBP Lira sterlina 5.3881 0.0139
CHF Francul elvetian 4.5548 0.0172
XAU Gramul de aur 253.0990 1.0791